Personalitățile feminine ale anului, premiate la Gala Green Woman 2021

Personalități feminine cu activitate remarcabilă în mai multe domenii au fost premiate la gala “Green Woman”. 

Alis Grasu (SABIF), Ada Hausvater (directorul Teatrului Național din Timișoara), Alessandra Stoicescu (jurnalist), av. Sandra Olănescu, Ana-Maria Vătămanu (președinte Fundația pt. Dezvoltare Durabilă Constanța), Doina Vornicu (președinte CEZ), Eli Lăslean (creator de modă), Simona Man (secretar de stat), Minodora Ilie (președinte Fundația Omenia), Florentina Opriș (promotor al sportului și vieții sănătoase, realizator TV), Felicia Iordache (specialist în comunicare) au fost desemnate câștigătoarele Galei, de către un juriu format din 50 de femei.

Criteriile de selecție au fost legate de rezultatele remarcabile obținute în activitate, implicarea socială și capacitatea de adaptare la provocările perioadei actuale.

Gala “Green Woman” 2021 a fost organizată de Inițiativa Ecologistă Europeană si Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România. A treia ediție s-a desfășurat în format fizic, sub forma unei gale cu public. Toate cele 12 premii au fost precedate de câte un laudatio, din partea mai multor invitați speciali.

Ministrul Culturii, laudatio pentru Ada Hausvater

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu a oferit supriza galei, făcându-și apariția chiar în momentul în care era prezentată una dintre laureate, Ada Hausvater, managerul Teatrului Național din Timișoara. Aceasta din urmă nu avea niciun indiciu cu privire la cel care îi va aduce un laudatio, iar Romașcanu a dezvăluit că îl leagă o prietenie de câțiva ani, de Ada Hausvater. În plus, omul de afaceri Mohamad Murad, în hotelul căruia a avut loc gala, a oferit un laudatio Minodorei Ilie, iar jurnalistul Claudiu Popa a fost invitat pentru un laudatio adus creatoarei de modă Eli Lăslean.

“A fi green înseamnă a fi întotdeauna cu un pas înaintea vremurilor din toate punctele de vedere. Înseamnă a nu te lăsa copleşit de greutăţi, înseamnă a fi capabil să transformi greutatea într-o provocare”, a explicat organizatorul și gazda evenimentului, Lavinia Șandru.

A III-a ediție a Galei “Green Woman” pornește de la necesitatea recunoașterii eforturilor făcute de cei care, în această perioadă dificilă, își ajută semenii și societatea, în ansamblul ei. Gala a inclus momente artistice și art performances. Muzica folk a însoțit evenimentul, prin vocile lui Emeric Imre, Andrei Păunescu și Mihai Napu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel