EXCLUSIV  Perioadă bună pentru o ZODIE! Vindecare, persoane noi și un ”adevăr” în carieră. Previziune valabilă până la final de an

Foto Pexels
Foto Pexels

Urmează o perioadă importantă pentru o zodie. 

„Venus intră în Casa 7. Este un moment care mie îmi place foarte mult! Puteți vindeca relația pe care o aveți, puteți cunoaște persoane noi. Poate o să fie o perioadă bună din punct de vedere relațional și să nu-mi aud vorbe că trăiți ca-n filme, ci vă dați seama că partenerul e alături de voi când aveți nevoie. Conștientizările pot duce la o săptămână bună pe plan relațional.

În al doilea rând, Luna Plină la voi aduce chef să schimbați ceva din punct de vedere profesional. Nu mai suportați, vreți altceva. Săptămâna aceasta însă doar vă veți plânge, nu treceți la acțiune. Însă, în următoarea parte a anului, puteți începe să mirosiți piața, să vedeți ce se întâmplă. Este important să spuneți că vă doriți altceva.

Vedeți cât timp le oferiți prietenilor. Aveți o tendință de a vă sacrifica. Din când în când, aveți și multe așteptări”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Pești și cei cu ascendent în această zodie. 

Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile la DCNewsTV:

Va fi Lună Plină în zodia Vărsător pe 24 iulie

Fenomenul de Lună Plină din zodia Vărsător de pe 24 iulie 2021 are efecte asupra tuturor zodiilor. Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a realizat o emisiune specială, la DCNewsTV, despre Luna Plină.

„Luna Plină din semnul Vărsătorului de pe 24 iulie vine sa reactiveze careul în T pe semne fixe. Și cum se va petrece în casa 7-a a astrogramei momentului, în același semn cu Saturn, vom avea de înfruntat adevărul gol-goluț în relațiile noastre. Nu adevărul “bun” sau “rău”, ci acela care e, de care poate fugim. De asemenea, acest eveniment poate da apă la moară marilor lideri mondiali în a lua noi decizii radicale referitoare la restricțiile împotriva valului patru al pandemiei”, a spus Daniela Simulescu.

Previziuni pentru Vărsător

„Susținerea partenerului nu mai este ca la început sau nici voi nu puteți să vă mai raportați la fel. Luna Plină este în semnul vostru. E nevoie de atenție la partea relațională. Să nu vă mințiți cu privire la relațiile pe care le aveți. Mă refer și la relațiile profesionale. Nu mai credeți în povești și luați adevărul așa cum este. Trebuie să fie o trezire. (...) S-ar putea să spuneți: am zis că o să-mi caut alt partener, dar sunt cu același, cum am făcut să ajung aici?! Soluția nu este neapărat să vă despărțiți, ci să vindecați. Vedeți ce puteți corecta la voi în primul rând. Învățați să puneți limite. Ce pot, ce nu pot, acceptați-vă! Mai mult, acceptați și ce v-a durut la un moment dat. Profesional, s-ar putea să vă simțiți luați peste picior. Puneți limite! Învățați să negociați la nivel profesional. Evitați pe cât posibil bârfele”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Vărsător și cei cu ascendent în această zodie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel