EXCLUSIV  Pentru o ZODIE nu se mai poate cum a fost! ”Treziți-vă!” Daniela Simulescu, horoscop

Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu revine cu previziuni importante după conjuncția Venus-Marte din semnul Leului.

Horoscop 14 iulie 2021 pentru Berbec

Te mai trezești după conjuncția de ieri. Ai nevoie de multă, multă siguranță. Luna este în tranzit prin Fecioară, ceea ce înseamnă că te vei manifesta cu prudență la locul de muncă. E nevoie de așa ceva.


Horoscop 14 iulie 2021 pentru Taur

Să nu neglijăm importanța comunicării pe plan profesional. S-ar putea să fie momente în care vi se spune ceva, iar seara să se întâmple altceva. Vă veți simți luați de pe drumul vostru, dar trece!


Horoscop 14 iulie 2021 pentru Gemeni

Aveți Jupiter în Casa 10. Ce mai puteți schimba la locul de muncă? Ce aveți de investit? Treziți-vă în zona profesională!


Horoscop 14 iulie 2021 pentru Rac

M-aș gândi la ce mi-ar plăcea mie să studiez în perioada următoare. Poate vreau să învăț să grădinăresc. Indiferent de statutul pe care îl aveți, poate fi o zi foarte bună!

Previziuni pentru toate zodiile:

Conjuncție rară  

Pe 13 iulie, planetele Venus și Marte s-au întâlnit sub semnul Leului, aducând schimbări importante pentru toate zodiile. „Conjuncția Venus - Marte din Leu, de pe 13 iulie, a adus împreună ceea ce iubim și ceea ce ne dorim. Pasiunea acestui aspect ne poate face să ne îndrăgostim sau să ne distrăm, așa cum nu am mai făcut-o de mult timp. Și bineînțeles să descoperim cum să ne iubim pe noi înșine”, a precizat Daniela Simulescu. „Și să nu mai spun că această conjuncție Venus - Marte și cu Saturn în Vărsător s-a mai petrecut în anul 1991. Deci, este o conjuncție foarte rară și cu Saturn în Vărsător... și mai rară!”, a adăugat Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel