Patinaj artistic: Fosta parteneră a americanului John Coughlin îl acuză de agresiuni sexuale

Fosta parteneră a patinatorului artistic american John Coughlin, care s-a sinucis în luna ianuarie, a dezvăluit că acesta a agresat-o sexual timp de doi ani, informează AFP, potrivit AGERPRES.

'Sunt dezolată, dar John a făcut să sufere cel puţin zece persoane între care şi eu', a scris Bridget Namiotka într-un comentariu publicat pe Facebook pentru susţinerea familiei lui John Coughlin. 'El m-a agresat sexual timp de doi ani. O persoană nevinovată nu se sinucide', a adăugat el.

Mesajul de susţinere a fost şters ulterior, iar Bridget Namiotka (29 ani) a publicat un mesaj pentru a reitera acuzaţiile sale: 'Gândiţi-vă la toate femeile pe care le-a făcut să sufere. Avansuri cu caracter sexual, acest lucru există, mi s-a întâmplat şi mie şi altor persoane', a explicat ea. Bridget Namiotka a fost partenera lui Coughlin între 2004 şi 2007 pe când avea între 14 şi 17 ani.

Coughlin, care s-a sinucis la vârsta de 33 de ani, a fost campion al Statelor Unite la perechi în 2011 alături de Caitlin Yankowskas şi în 2012 cu Caydee Denney. Devenit antrenor şi consultant TV la finalul unei cariere sportive de înaltă performanţă, el fusese suspendat cu titlu provizoriu în decembrie 2018 de către Federaţia americană de specialitate, precum şi de Centrul american pentru un sport sigur (Safesport) pentru fapte a căror natură nu fusese precizată. Această suspendare fusese prelungită până la noi ordine, cu două zile înainte de moartea sa şi cu o săptămână înaintea Campionatelor SUA 2019. Safesport este entitatea independentă responsabilă în Statele Unite cu anchetarea acuzaţiilor de abuz, de hărţuire şi alte violenţe sexuale în sport. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel