Pasagerii unui avion care a aterizat în Satu Mare, percheziţionaţi înainte de coborâre. Unui pasager i s-au furat 950 lire

Fotografie creată de Soumya Ranjan, de la Pexels
Fotografie creată de Soumya Ranjan, de la Pexels

Intervenţie a poliţiei pe Aeroportul Internaţional din Satu Mare marţi, 10 mai. Unui pasager i-a fost furată suma de 950 lire, astfel că ceilalţi pasageri au fost percheziţionaţi chiar în aeronavă. 

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani și-a uitat portofelul în baia avionului și până și-a dat seama de acest fapt, un alt pasager s-a dus la baie.  S-a gândit că a dat norocul peste el și i-a golit bărbatului portofelul de bani, scrie jurnaluldesatumare.ro.

Membrii echipajului au chemat poliția, astfel că de la ora 11:00 ora la care a aterizat avionul pe Aeroportul Satu Mare, Poliția a început percheziționarea unor suspecți, și nu a tuturor pasagerilor, verificări care au durat până în jurul orei 12:00.

Aproximativ 40 – 50 de minute mai târziu, făptașul a fost identificat și condus la secția de poliție.

“Ulterior, colegii noștri au identificat un suspect, în persoana unui sătmărean, în vârstă de 46 de ani. Pe timpul cercetărilor, suspectul și-a recunoscut fapta, a înapoiat păgubitului suma de 950 de lire, iar acesta din urmă și-a retras plângerea”, a precizat pentru sursa citată Oana Totorean, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare.

Norocul bărbatului căruia i-au fost furați banii a fost că nu i-a fost luat și bonul de la bancomat care arăta că a scos acea sumă de pe card.

Un pasager al unei aeronave a deschis ușa de urgență și a mers pe aripă în timp ce avionul rula

Un pasager al United Airlines a fost arestat joi dimineață pe Aeroportul Internațional O'Hare din Chicago, după ce a deschis ușa unei aeronave și a ieșit pe aripa avionului în timp ce acesta rula.

”Un bărbat se afla la bordul unui avion care se apropia de poarta de debarcare când a deschis ieșirea de urgență și a ieșit pe aripa avionului. Subiectul a alunecat apoi de pe aripă și a căzut pe aerodrom”, potrivit unui comunicat al Departamentului de Poliție din Chicago, citat de CNN. 

Incidentul a avut loc pe zborul United Airlines 2478 care venea din San Diego.

United Airlines a spus că echipajul de la sol l-a oprit pe individ în afara aeronavei. Când avionul a ajuns la poartă, toți pasagerii au debarcat în siguranță, potrivit unui comunicat al companiei aeriene.

”Poliția transporturi a sosit și l-a arestat. Ancheta este în curs”, a spus poliția.

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE SUBIECT AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel