Parlamentul intră în vacanță. Cristina Pocora, critici dure

Senatorii și deputații intră în vacanță după nici o lună de activitate în care, de cele mai multe ori, nu a fost cvorum. 

Parlamentarii intră în vacanță pentru a se ocupa de campania pentru alegerile prezidențiale 2014. Vacanța va dura, cel mai probabil până după al doilea tur de alegeri, 16 noiembrie. 

Deputatul PNL Cristina Pocora a reacționat imediat, pe pagina de Facebook. 

"În bunul obicei, PSD a votat ca senatorii să își ia vacanță parlamentară în dispreț total față de cetățeni. Urmează probabil ca și Zgonea să ne trimită "în teritoriu" pentru campania electorală. PSD ne demonstrează din nou că nu are niciun fel de respect pentru alegători și mandatul primit de la cetățeni. Sub pretextul începerii campaniei pentru alegerile prezidențiale și a activității în teritoriu, majoritatea condusă de PSD a hotărât, pentru a doua oară în acest an, ca senatorii să intre practic în vacanță parlamentară pe timpul campaniei electorale. Nu există absolut nicio justificare pentru a se lua o astfel de decizie, care pur și simplu îi sfidează pe cetățeni. Românii au votat cu speranța că vor fi reprezentați de un Parlament mai performant și nu ca aleșii lor să stea în vacanțe pe banii contribuabililor", a scris Cristina Pocora, pe pagina sa de Facebook. 

PROGNOZA METEO pe regiuni. VREMEA în următoarele două săptămâni

Deputata PNL a adăugat că "este evident că PSD este preocupat doar de interesele sale de gașcă, și nu de interesul românilor. Interesele nelegitime sunt dovedite și de protejarea celor suspectați de corupție care, odată cu instituirea vacanței parlamentare, nu vor mai fi supuși votului pentru ridicarea imunității. PSD a decis ca senatorii să intre în vacanță parlamentară pe perioada campaniei electorale pentru a evita votul pentru începerea urmăririi penale a Ecaterinei  Andronescu și a lui Șerban Mihăilescu". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel