Parlament, Camera Deputaților. Sorin Cîmpeanu, preşedinte la Comisia de învăţământ. Ion Mocioalcă, la Comisia de apărare

Andrei Itu / 04 sep 2019 / 17:46 Salveaza PDF Comentarii
Sorin Cîmpeanu
Descriere foto: Sorin Cîmpeanu

Deputaţii PRO România Sorin Cîmpeanu şi Ion Mocioalcă vor ocupa funcţiile de preşedinţi la Comisia pentru învăţământ şi, respectiv, la Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională de la Cameră. 

Liderul grupului PRO Europa, Victor Ponta, a transmis, miercuri, la Biroul permanent nominalizările pentru cele două funcţii. Totodată, plenul Camerei Deputaţilor a aprobat, miercuri, transferul mai multor deputaţi PRO România în comisii, cei mai mulţi dintre aceştia revenind la comisiile în care activau înainte să plece din PSD. Astfel, Ion Mocioalcă a trecut de la Comisia pentru drepturile omului la Comisia pentru apărare.

Tot la Comisia de apărare a fost transferat şi Georgian Pop, care era la Comisia pentru agricultură. Victor Ponta a trecut la Comisia pentru afaceri europene de la Comisia pentru cercetarea abuzurilor; Alin Văcaru şi Octavian Petric s-au transferat de la Comisia pentru drepturile omului la Comisia pentru transporturi şi, respectiv, Comisia pentru industrii.

De asemenea, Radu Adrian Pau a trecut de la Comisia de politică externă la Comisia pentru buget-finanţe. Şi Mircea Titus Dobre, Emilia Meiroşu, Petru Marica, Mihaela Huncă şi Mircea Banias s-au transferat de la Comisia pentru drepturile omului la comisiile: industrii, administraţie, mediu, învăţământ, respectiv, transporturi. Daniel Constantin a trecut de la Comisia de politică externă la Comisia pentru agricultură. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28