Pacquiao - Amir Khan acord pentru organizarea unui super-fight

Britanicul Amir Khan susţine că Pacquiao este de acord cu un meci între cei doi.

Pugilistul britanic Amir Khan a afirmat, marţi, că a fost găsit un acord pentru organizarea unui meci între el şi filipinezul Manny Pacquiao în Arabia Saudită pe 8 noiembrie, informează AFP.

"S-a semnat acordul, iar să-l întâlnesc pe Manny Pacquiao este genial", a afirmat Amir Khan pentru postul de radio TalkSport, însă Pacquiao nu a confirmat oficial. Khan a cucerit titlul WBC la categoria semimijlocie după o victorie prin KO contra australianului Billy Dib la Jeddah, în Arabia Saudită, vineri.

Boxerul, în vârstă de 32 de ani, speră să revină în Arabia Saudită pe 8 noiembrie pentru a-l întâlni pe fostul său partener de antrenamente, în timp ce "Pac Man" urmează să-l întâlnească pe Keith Thurman pentru titlul WBA al categoriei semimijlocie, sâmbătă, la Las Vegas.

"Indiferent ce va face contra lui Thurman, eu sunt convins că va fi un meci mare", a precizat britanicul, după ce o primă propunere de meci între cei doi a eşuat în 2017.

Pacquiao, în vârstă de 40 de ani, are un bilanţ de 61 de victorii, 7 înfrângeri şi două egaluri în 24 de ani de carieră la profesionism, în timp ce Khan are 34 de victorii şi 5 înfrângeri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel