OSCAR 2018. Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu

Premiile OSCAR sunt, ca întotdeauna, și despre ținute. Cele mai apreciate personalități strălucesc pe covorul roșu. 

Huffington Post a publicat un top al ținutelor cele mai bune, dar și unice. 

OSCAR 2018. Pe primul loc nu este o rochie, ci un costum purtat de Chadwick Boseman. El a mers pe covorul roșu îmbrăcat cu o cămașă tip tunică și o pereche de pantaloni, acest ansamblu fiind complet negru. Haina a fost una lungă, scoasă în evidență de ținuta neagră. Detaliile au făcut diferența: reverul hainei, inelul și fermoarele de pe pantofi. 

(w670)

OSCAR 2018. Allison Williams a ales să poarte o culoare nude, care i-a adus locul al doilea în topul citat. Machiajul a fost în aceeași tendință, ceea ce i-a scos în evidență trăsăturile frumoase și feminitatea. Rochia de culoarea piersicii, varianta nude (în poza alăturată are o culoare ușor schimbată, din cauza decorului și reflexiilor), pare greu de scos în evidență, dar corsetul cu mărgele a reușit să-i confere sclipirea rafinată. Este o rochie semnată Armani Privé. Părul, machiajul și brățara fină formează un tot unitar, descris prin eleganță și rafinament. 

(w670)

OSCAR 2018. Betty Gabriel a purtat o rochie turcoaz unică, cu un decolteu adânc în ”V”, brodat. Amprentele unice și culoarea fac ținuta deosebită. 

(w670)

OSCAR 2018. Adam Rippon este pe locul al patrulea, cu un costum cu curele și pantofi fără șosetă. Este debutul lui Adam Rippon pe covorul roșu. El a ales un tuxedo Moschino, adică un costum semi-formal, preferând să riște cu sacoul cu curele și pantofii tip mocanisi. 

(w670)

OSCAR 2018. La cei 58 de ani, Allison Janney dovedește că frumusețea devine din ce în ce mai eclipsatoare odată cu vârsta. A purtat o frumoasă rochie roșie, lungă, cu mâneci lungi, semnată Reem Acra. O ținută elegantă, cu detalii îndrăznețe, accesorizată cu bijuterii prețioase. 

(w670)

OSCAR 2018. Rita Moreno a reciclat o rochie veche, purtată în 1962, la premiile Oscar, puțin modificată. Cum mesajele de pe Covorul Roșu au ecou, probabil și Rita Moreno a vrut să transmită un astfel de mesaj. 

(w670)

OSCAR 2018. Și Kelly Marie Tran a uimit datorită culorii rochiei sale, frumos accesorizată. 

(w670)

OSCAR 2018. Mary J. Blige, la cei 47 de ani, are o siluetă de invidiat, scoasă în evidență de rochia albă ivoire, cu un corset cu mărgele. 

(w670) 

OSCAR 2018. Eiza Gonzalez a fost extrem de elegantă, într-o rochie perfectă, galbenă, simplă, care i-a scos în evidență silueta și frumusețea naturală. A accesorizat cu o brățară manșetă și o pereche de cercei lungi, dar discreți. 

(w670)

OSCAR 2018. Jordan Peele a fost de asemenea apreciat și pare să inaugureze costum alb - negru cu succes, mai ales combinația dintre sacoul alb-unt și cămașa albă imaculat. 

(w670)

OSCAR 2018. Nicole Kidman a avut o ținută care pare totuși că-i este caracteristică. Aceasta a apărut într-o rochie albastru regal, strălucitoare, ale cărei tăieturi i-au descrie o siluetă perfectă. 

(w670)

OSCAR 2018. Armie Hammer a purtat un costum vișiniu, de catifea, extrem de apreciat. 

(w670)

OSCAR 2018. Jennifer Lawrence reușește să fie în acest top cu o rochie de o culoare metalică. 

(w670)

OSCAR 2018. Viola Davis a purtat o rochie roz, simplă și uimitoare. 

(w670)

OSCAR 2018. Jennifer Garner a fost superbă cu o rochie lungă vaporoasă, de un albastru regal, ținuta fiind bine completată de coafură și machiaj. 

(w670)

OSCAR 2018. Jane Fonda a ales o rochie cu mâneci lungi, alb perlă, cu tăieturi exacte la baza gâtului. 

(w670) 

OSCAR 2018. Tom Holland a ales un costum semi-formal, cu două rânduri de nasturi negri. 

(w670)

OSCAR 2018. Galbenul pare să strălucească pe covorul roșu. Greta Gerwig a apărut într-o rochie galben-portocalie, accesorizată cu un colier albastru. 

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel