Șoc în F1. Unde pleacă Lewis Hamilton

Cunoscutul pilot britanic, de patru ori campion al lumii, refuză să semneze prelungirea contractului cu Mercedes, echipa cu care a cucerit toate titlurile.

Lewis Hamilton este omul zilei în Formula 1, deține coroan supremă. Cunoscutul pilot britanic este la final de contract cu Mercedes, echipa pentru care a concurat încă de când a apărut în ”Marele Circ”, în 2007. A reușit să câștige de patru ori titlul de campion mondial. Lui Hamilton îi merge bine și acum. A înregistrat cel mai bun timp în Marele  Premiu al Chinei. Cu toate acestea, refuză să semneze o preungire a contractului cu Mercedes, care expiră în acest an.

[citeste si]

Ferrari stă la pândă

Motivul este cât se poate de simplu. După aproape o viață la echipa germană, pilotul de 33 ani își dorește o schimbare. În plus, se spune despre el că are un șaselea simț, care îl ajută de fiecare dată să se orienteze în viață. Iar apropiații lui Hamilton spun că acesta crede că vremurile bune la Mercedes aproape s-au terminat și că va fi viață frumoasă la Ferrari. ”Scuderia Căluțului Cabrat” nu ar zice nu unui asemenea transfer, cunoscută fiind preferința grupării italiene pentru campioni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel