Oana Zăvoranu, nou atac la adresa Andei Adam: Băgați-vă mințile în cap! MOARE cu ceaiul de gât

Foto: Instagram Anda Adam / Oana Zavoranu
Foto: Instagram Anda Adam / Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu s-a luat din nou de Anda Adam.

Deși mai multe vedete au dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu pentru declarațiile și miștourile pe care le-a făcut de-a lungul timpului la adresa lor, bruneta nu se oprește din atacuri. 

De data aceasta, Oana Zăvoranu a luat-o în vizor, din nou, pe Anda Adam și s-a legat de aspectul ei fizic.

"Lasă photoshopul că nici nu te-am recunoscut. Noroc cu pectoralii… pardon sânii. Dar între pectoralii ăia ce ai? Că nu ne mai putem concentra la ce faci tu reclamă că ne e frică, femeia bărbat bine”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care Anda Adam lasă la vedere decolteul generos, acum ceva timp.

Acum, Oana Zăvoranu a lansat un nou atac la adresa cântăreței, concurentă în emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities". De data aceasta, actrița s-a legat de faptul că Anda Adam face reclamă la un ceai, pe rețele de socializare.

"Și logic că rupe zilnic cu reclame mascate, nededuse la stat ceaiul de c*care. Băgați-vă mințile în cap! El moare cu ceaiul de gât și îl are el mereu, că d-aia arată așa de bine. Și nu știți, de fapt, despre ce este vorba", a scris Oana Zăvoranu, pe rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu amenință o prezentatoare TV: Bă, ești tupeistă rău de tot! Te-aș ciufuli, vezi tu omor ce îți iei

Oana Zăvoranu i-a luat în vizor și pe Adela Popescu și Radu Vâlcan acum ceva timp, pe care i-a făcut cu ou și cu oțet înainte să devină părinți pentru a treia oară.

Deși au fost colege și "surori" în celebra telenovelă "Numai Iubirea", Oana Zăvoranu nu a iertat-o deloc pe Adela Popescu și a făcut acuzații dure la adresa acesteia. 

Cum și-a obișnuit deja fanii, Oana Zăvoranu s-a enervat cumplit după ce și-a dat seama că Adela Popescu promovează diferite firme și produse în mediul online, așa că le-a dezvăluit tuturor ce crede despre ea.

"Una bucată fostă colegă de-a mea din Numai iubirea, sora mea care-și lua multă chelfăneală. Și bine am făcut că am caftit-o pe persoană fizică, că ia uite ce face acum, trebuia mai tare cafteala.

Cu ce ne-a atras atenția această familie, cu mocangeală grupa mare? Ea tot ce pune pe Instagram, pe Facebook, este mocangeală și reclamă de la A la Z, fără parteneriat plătit, e mocangeală pe față. Cum îți permiți să ai tupeul ăsta, încât să spună că simte și ea nevoia să răsplătească diverse firme care îi trimit de una, de alta… Ei te urmăresc pe tine nu pentru că ești frumoasă, că nu ești, nu pentru că ești deșteaptă, că nu ești, pentru că apari pe sticlă! Este motivul pentru care 99,9% din oameni se uită la vedete. Tupeul zbârnâie pe tine, știi cum te-aș ciufuli… Bă, ești tupeistă rău de tot. Chelfăneală prima dată când te văd, să vezi tu omor ce îți iei", a spus Oana Zăvoranu în propriul vlog de pe Youtube. 

Cinci „influencerițe” s-au aliat împotriva Oanei Zăvoranu: Am demarat acțiuni judiciare

Adelina Pestrițu, Oana Roman, Cristina Ich, Alina Ceușan și Anda Adam au postat la finalul anului 2020 un mesaj pe Instagram prin care anunță că acționează pe cale legală împotriva Oanei Zăvoranu.

Decizia celor cinci vedete vine după ce Oana Zăvoranu a început o campanie intensă pe propriile canale de social media, atacând influencerii și activităţile lor. 

Iată mesajul celor cinci vedete:

„De ceva timp, o persoană al cărei nume nu aș dori să îl pronuț sau să îl scriu, dar cu un anumit nivel de notorietate a pornit o campanie puternic denigratoare la adresa mea și a altor influenceri din Social Media. Folosind jigniri, minciuni, calomnii, amenințări și alte mecanisme de aceeași categorie, aceeași persoană aduce grave atingeri la imagine și nu numai. Noi nu am vorbit public despre acest lucru, pentru că nivelul la care se pretează acea persoană este unul în care nu vrem să coborâm nici noi, nici comunitățile noastre. Dar faptul că tăcem nu înseamnă că ignorăm. Dimpotrivă. Vom evita în continuare orice comunicare legată de acea persoană, dar pe de altă parte, facem tot ce este nevoie pentru a se asigura tragerea ei la răspundere. Asemenea atitudini și acțiuni antisociale, profund ilegale și de netolerat într-o societate nu pot rămâne nesancționate.

Deja, prin intermediul unor avocați, am demarat acțiuni judiciare care să conducă la tragerea la răspundere atât penală, cât și civilă, a acestei persoane. De asemenea, avem speranța că mecanismele judiciare vor opri conduita vădit ilegală a respectivei persoane, precum și a celor care o susțin în diverse moduri. Înainte de a fi influenceri, suntem oameni care își doresc să trăiască într-o societate civilizată, iar civilizația presupune niște limite, niște drepturi și niște mecanisme de protecție a acelor drepturi. Internetul este un spațiu public în care, dacă educația nu ne obligă la o conduită civilizată, legea cu siguranță o va face”, este mesajul postat de Adelina Pestrițu, Oana Roman, Cristina Ich, Alina Ceușan și Anda Adam.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel