EXCLUSIV  O zodie va fi de nerecunoscut după conjuncția rară dintre Venus și Marte! Apare succesul peste noapte

Foto Pexels
Foto Pexels

Planetele Venus și Marte se întâlnesc sub semnul Leului pe 13 iulie, aducând schimbări importante o zodie, care e prima vizată!

„Sunteți primi vizați de conjuncția Venus - Marte din Leu! Se întâmplă în Casa 5. Acesta este un aspect cu foarte mare ambiție, ambiție mai mult în zona de iubire de sine. Da! Dar nu este doar acolo, pentru că vreți să vă exprimați, să fiți luați în calcul, să vi se dea atenție. Și, dintr-o dată, chiar cereți aceste lucruri, îndrăzniți să spuneți lucruri pe care înainte nu le spuneați. Sunteți duri în negocieri și luptați pentru ideile voastre! Norocul vostru este că Mercur, intrat în Rac, vă ajută să împachetați cuvintele, pentru a obține ceea ce vă doriți.

În această săptămână, contează mult iubirea de sine. (...) Relația cu copiii este foarte importantă. Bucurați-vă de ei, petreceți timp cu ei. Sunteți competitivi în această săptămână!”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Berbec și cei cu ascendent în această zodie. 

 

Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile:

Conjuncție rară, pe 13 iulie 2021

Așadar, pe 13 iulie, planetele Venus și Marte se întâlnesc sub semnul Leului, aducând schimbări importante pentru toate zodiile. „Conjuncția Venus - Marte din Leu, de pe 13 iulie, aduce împreună ceea ce iubim și ceea ce ne dorim. Pasiunea și entuziasmul acestui aspect ne poate face să ne îndrăgostim sau să ne distrăm, așa cum nu am mai făcut-o de mult timp. Și bineînțeles să descoperim cum să ne iubim pe noi înșine”, a precizat Daniela Simulescu. „Și să nu mai spun că această conjuncție Venus - Marte și cu Saturn în Vărsător s-a mai petrecut în anul 1991. Deci, este o conjuncție foarte rară și cu Saturn în Vărsător... și mai rară!”, a adăugat Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel