EXCLUSIV  O zodie îi năucește pe cei din jur! Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță

Foto Pixabay
Foto Pixabay

Luni, 31 mai, este un trigon între Marte din Rac și Neptun în Pești.

„Avem primele zvâcniri ale lui Mercur retrograd. Vom începe să simțim într-un mare fel! Să nu te miri dacă te vei întâlni cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de ani de zile! Să nu te miri dacă una spui, alta se înțelege. (...) Să nu te miri dacă este puțin haos. Avem și trigonul între Marte și Neptun, care mai dizolvă puțin, ne dă o fluiditate. Deci, ne enervăm de la Mercur retrograd, dar ne revenim”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Daniela Simulescu, previziuni zodii:

BERBEC

Mercur retrograd te face să spui multe lucruri, uiți telefonul, căștile. Fii cât mai ancorat, astfel încât să nu-ți zăpăcești ziua, deci puțină grijă. 

TAUR

S-ar putea să-ți dai seama că ai făcut niște cheltuieli nu foarte potrivite. Sunt discuții legate de bani. Dacă astăzi mergi la un interviu, ai grijă ce spui.

GEMENI

Dacă nu voi, atunci cine?! Mercur, guvernatorul vostru, a început retrogradarea la voi în semn, însă țineți cont că se apropie de următorul careu cu Neptun. Sunteți foarte comunicativi, da. Aveți o retorică uimitoare, zilele acestea nu vă întrece nimeni. Îi năuciți pe cei din jurul vostru! Nu o faceți conștient. Veți reuși foarte multe lucruri. Profitați de perioada aceasta până în iulie!

RAC

Veți asista la niște situații. Vă veți supăra. Însă Mercur retrograd zice: hai să vedem, că nu are nimeni nimic cu tine. 

LEU

Dacă ați discutat ceva cu prietenii și ei nu s-au ținut de cuvânt, s-ar putea acum să reapară în viața voastră. Nu-i îndepărtați.

FECIOARĂ

S-ar putea să găsiți soluții la ceea ce alții nu au găsit. 

BALANȚĂ 

Mercur retrograd pe voi vă ajută să vă apărați.

Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile la DCNewsTV:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel