O victorie şi trei înfrângeri pentru pugiliștii români, în prima zi a Europenelor de tineret de la Sofia

Pugiliştii români au obţinut o victorie şi au pierdut trei meciuri, miercuri, în prima zi a Campionatelor Europene de box pentru tineret de la Sofia. 

Tavi Dobre a adus singura victorie a tricolorilor, la puncte, în faţa slovacului Miroslav Herceg (5-0), la cat. 60 kg. În optimi, Dobre îl va înfrunta pe rusul Usman Magamadov, pe 6 septembrie. În primul tur al cat. 52 kg, Marian-Ionuţ Radu a fost învins la puncte (1-4) de germanul Metouchela Lukoki Kiviengele.

La cat. 56 kg, Andrei Cosmin Toboşaru a fost întrecut la mare luptă (2-3) în primul tur de lituanianul Lukas Simonavicius. La feminin, în cadrul cat. 48 kg, Diana Maria Păsat a fost învinsă la puncte (0-5) de italianca Erika Prisciandaro. Joi 5 septembrie, la cat. 46-49 kg, Mihai Laurenţiu Văduva îl va înfrunta în primul tur pe sârbul Omer Ametovic.

La cat. 64 kg, Mario Eric Tudor va boxa în optimi cu sârbul Nikola Lazarevic, pe 6 septembrie. Robert Ştefan Sefer îl va întâlni pe olandezul Gradus Kraus, joi, în primul tur la cat. 75 kg. La cat. 91 kg, Ştefan Latescu îşi va încrucişa mănuşile în primul tur cu lituanianul Aras Dudenas, pe 6 septembrie. În competiţia feminină, Bianca Cobzaru va lupta în primul tur cu rusoaica Anghelina Glebova, pe 6 septembrie, la cat. 54 kg. La cat. 57 kg, Andreea Mirela Năstase o va întâlni pe irlandeza Lauren Katie Dempsey Fitzmaurice, pe 5 septembrie.

În limitele cat. 60 kg, Ecaterina Danileţ va boxa în primul tur cu Viktoria Matesz (Ungaria), pe 5 septembrie. În primul tur la cat. 64 kg, Iulia Guţă o va înfrunta pe 6 septembrie pe turcoaica Gizem Ozer. Petronela Georgiana Schinte este calificată direct în sferturile cat. 75 kg, urmând să boxeze pe 6 septembrie cu învingătoarea dintre Lisa Edel O'Rourke (Irlanda) şi Ivona Brnic (Croaţia). În sferturi va evolua şi Denisa Elena Petre, contra croatei Matea Lilic, pe 7 septembrie, la cat. +91 kg. România participă cu 14 boxeri la Europenele de tineret, 7 la masculin şi 7 la feminin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel