O româncă, cea mai bună jucătoare de colegiu din SUA. Sabrina Ionescu ia titlul pentru al doilea an

Jucătoarea româno-americană Sabrina Ionescu a fost numită cea mai bună jucătoare de colegiu din SUA, al doilea an la rând.

După ce au fost numărate voturile de la Charlie Creme, Graham Hays și Mechelle Voepel, ESPNW a făcut clasamentul celor mai bune jucătoaree din SUA, anunță, miercuri, espn.com.

Ea a fost pe locul 1 în acest clasament și în urmă cu un an și și-a dus echipa sa, Ducks, în primul Final Four, unde a câștigat premiul pentru jucătorul anului.

Nu îmi place să pierd”, a declarat ea pentru site-ul slamonline.com. ”În orice fac, indiferent dacă este baschet sau orice altceva, sunt doar foarte competitivă. În fiecare joc, în fiecare antrenament, încerc să fiu cea mai bună versiune a mea. Nu joc cu adevărat împotriva nimănui, ci doar încerc să fiu cea mai bună versiune pe care o pot face în teren, dar și în afara terenului", a mai declarat ea.

Sabrina are un frate geamăn. Eddy, și un frate mai mare, Andrei. Sabrina Ionescu se entuziasmează când vorbește despre perioada în care ”Black Mamba” - Kobe Bryant - și fiica sa, Gigi, au apărut la unul dintre jocurile sale din sezonul trecut.

”Ne încălzeam și, dintr-o dată, a venit și s-a așezat în primul rând”, spune ea, de parcă încă nu o poate crede. ”Am spus Doamne, acesta este Kobe Bryant venit la jocul nostru. A fost minunat. S-a întors în vestiar și ne-a vorbit și ne-a semnat încălțările. A fost foarte drăguț să-l pot întâlni și să vorbesc cu el ca o persoană reală și nu cu cineva pe care-l văd doar la TV”, a mai declarat Sabrina.

 
 
 
View this post on Instagram

#mambacita and @sabrina_i aka Geppetto

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) onApr 14, 2019 at 8:25pm PDT

Sabrina Ionescu, s-a născut pe 6 Decembrie 1997. Este fiica unor imigranți români. Tatăl ei, Dan Ionescu, a fugit din România după Revoluția din 1989, căutând azil politic în SUA. Spera ca soția sa de atunci, Liliana Blaj, și fiul lor Andrei să li se alăture în câteva luni, dar nu au putut veni în SUA până în 1995. Sabrina s-a născut cu 18 minute înainte de fratele său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel