Urmărește emisiunea live


O fetiță de 5 ani a murit în timpul furtunii de sâmbătă seară

Foto ilustrativ furtună / Imagine de WikimediaImages de la Pixabay
Foto ilustrativ furtună / Imagine de WikimediaImages de la Pixabay

O fetiță de 5 ani a murit în timpul furtunii de sâmbătă seara. Micuța se afla într-o excursie cu cortul, alături de familie. 

Sâmbătă seara, reprezentanții ISU Mureș au anunțat că au fost găsite trei victime, în Lunca Bradului. Este vorba despre o femeie de 34 de ani și două fetițe, de cinci și șase ani, peste care s-a prăbușit un copac. Victimele se aflau într-o excursie cu cortul. 

La locul accidentului au intervenit pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda, Salvamont Mureș, SMURD Deda și două ambulanțe SAJ.

Femeia și cele două fetițe au fost transportate de urgență la spital. În vreme ce femeia de 34 de ani a suferit o fractură la umăr, iar fetița de aproximativ șase ani, un traumatism cranio-cerebral și de șold, cea de cinci ani a fost strivită de copac. 

Fetița de cinci ani a suferit un traumatism cranio-cerebral deschis

Copila de cinci ani a suferit un traumatism cranio-cerebral deschis, rănile fiind incompatibile cu viața. În ciuda eforturilor medicilor, a fost declarat decesul.

ISU Mureș a transmis că: 'În urma recunoașterii s-a constatat că sunt trei victime. O persoană de sex feminin de aproximativ 34 de ani cu fractură la umăr preluată de ambulanță SAJ, o fetiță de aproximativ 6 ani cu traumatism craniu cerebral și de sold conștientă preluată de ambulanță SMURD și o altă fetiță de aproximativ 5 ani surprinsă sub copac cu traumatism craniu cerebral deschis. Din nefericire acesta a suferit leziuni incompatibile cu viața.', potrivit Realitatea.

VEZI ȘI: Furtuna de la Mamaia a transformat peisajul din stațiune în unul de iarnă

Familia se afla pe un teren din zona Văii Ilvei 

Primele cercetări ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureș arată că un copac a căzut peste fetițe în timp ce ele se aflau într-un cort, împreună cu familia, pe un teren situat în zona Văii Ilvei. 'Echipajul medical aflat la faţa locului le-a acordat celor două minore îngrijiri medicale de specialitate, însă, din nefericire, faţă de minora de 6 ani, a fost declarat decesul', arată și IPJ Mureș, într-un comunicat de presă.

În cauză a fost deschis dosar penal.

Amintim că județul Mureș a fost sub Cod portocaliu până la ora 21.30, fiind vizate intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 70 km/h, vijelie, frecvente descărcări electrice, grindină, averse care pot cumula local peste 20...25 l/mp.

VEZI ȘI: Casa unui preot din Sectorul 1, lovită de fulger. Daniel Tudorache (PSD) își exprimă condoleanțele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel