O femeie și-ar fi ucis copiii, în Maramureș. Cel mai mic avea patru luni

Imagine de fsHH de la Pixabay
Imagine de fsHH de la Pixabay

O femeie din Maramureș și-ar fi ucis copiii în vârstă de patru luni, respectiv doi ani. 

O femeie din Rușor, Maramureș, și-ar fi ucis ambii copii, potrivit unor informații neconfirmate încă de autorități. Se pare că una dintre victime era în vârstă de 2 ani, iar cea de a doua avea doar patru luni. Polițiștii investighează cazul, transmite Mediafax.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, polițiștii au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, în data de 02 iunie, la ora 10.54, despre faptul că în satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur doi copii prezintă probleme respiratorii severe.

În urma deplasării la fața locului a polițiștilor din cadrul Secției 7 Suciu de Sus, s-a constatat faptul că doi copii, în vârstă de un an și nouă luni, respectiv în vârstă de 4 luni, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat.

La fața locului se deplasează o echipă complexă de cercetare, care va efectua activități în vedere lămuriri tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Incidente similare

O mamă din Buzău și-a bătut copilul până l-a lăsat fără suflare

Într-un acces de furie, o femeie de 27 de ani din Buzău şi-a bătut copilul până l-a ucis, pe 1 februarie a.c. Cel mic se afla în cameră cu doi fraţi mai mari, un băiat de patru ani şi o fată de 11 ani. Pentru un moment, s-a crezut că aceştia l-ar fi lovit, potrivit Antena 3.

Cadrele medicale chemate să îl preia pe micuţ l-au găsit în stop cardio respirator. Nu au reuşit să îl mai salveze.

La autopsie, s-a aflat că moartea micuţului a fost violentă, cu hemoragie intracraniană şi cu muşcături pe tot corpul. Fetiţa de 11 ani a femeii a povestit că aceasta l-a bătut şi l-a muşcat, ea motivând că a făcut gestul pentru a-şi putea reveni băiețelul.

Localnicii spun că cei trei copii au taţi diferiţi, iar copilul decedat ar fi fost născut când concubinul tinerei era plecat din ţară. Bărbatul a acceptat situaţia, dar scandalurile se ţineau lanţ în familie din această cauză. Acesta ar fi fost motivul pentru care tânăra intrase într-o depresie şi se răzbuna periodic pe copil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel