O femeie de 46 de ani a murit strivită de un utilaj agricol în Dâmboviţa

Facebook ISU Dambovita
Facebook ISU Dambovita

Tragedie, luni de dimineață, în județul Dâmbovița! O femeie de 46 a murit după ce a fost prinsă sub un utilaj agricol, în satul Serdanu, comuna Lungulețu.

Incidentul s-ar fi produs pe un drum agricol după ce un bărbat de 47 de ani ar fi manevrat un buncar de recoltat cartofi. La un moment dat, roata stângă a utilajului agricol s-a rupt, iar acesta s-a răsturnat peste femeie.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție pentru salvarea femeii, dar totul s-a dovedit a fi în zadar. Pe lângă paramedici, la locul accidentului a aterizat și un elicopter SMURD, dar din nefericire, cu toate eforturile depuse de către echipajele medicale, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată.

„Intervenție în cazul unui accident în comuna Lungulețu. Din primele informații, un utilaj agricol s-a răsturnat și o persoană este prinsă sub acesta.

La locul accidentului, pompierii au găsit o persoană de sex feminin. Aceasta a fost scoasă de cetățeni de sub utilaj înaintea sosirii echipajelor de intervenție. Persoana este inconștientă și se efectuează manevre de resuscitare,

Din nefericire, cu toate eforturile depuse de către echipajele medicale, persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

La locul incidentului au acționat mai multe echipaje de pompieri de la Detașamentele Titu și Târgoviște, o ambulanță SAJ Dâmbovița, dar și un elicopter SMURD.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului.

„La data de 4 iulie a.c., în jurul orei 06.44, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, în timp ce ar fi manevrat un buncar de recoltat cartofi, pe un drum agricol situat pe raza comunei Lungulețu, i s-ar fi rupt roata utilajului, moment în care buncarul s-ar fi fi răsturnat, prinzând sub el o femeie, în vârstă de 46 de ani.

Medicii au efectuat manevrele de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul femeii”, au transmis polițiștii din cadrul IPJ Dâmbovița, scrie dbonline.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel