O femeie cu alcoolemie de 2,11 mg/l a devastat hotelul în care era cazată, în Sibiu

Fotografie creată de Andrea Piacquadio, de la Pexels
Fotografie creată de Andrea Piacquadio, de la Pexels

Scandal într-un hotel din Sibiu. O femeie de 33 de ani, depistată ulterior cu o alcoolemie de 2,11 mg/l în aerul expirat, a distrus două uși și a spart o oglindă. 

Imagini ireale, filmate într-un hotel din Sibiu, au ajuns pe Internet. Acolo, o femeie s-a luat la ceartă cu alți clienți, a lovit cu picioarele două uși de la camere până le-a distrus și a spart o oglindă. În tot acest timp, ar fi înjurat în limba engleză și în limba română. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Walter, a explicat că pe 18 ianuarie a.c., în jurul orei 0:20, prin apel 112, "reprezentantul unei unități de cazare din municipiul Sibiu a sesizat faptul că o femeie ar fi distrus o oglindă și două uși ale unor camere din unitate", potrivit Ora de Sibiu.

Polițiștii Biroului Ordine Publică Sibiu au răspuns solicitării și au identificat o tânără în vârstă de 33 de ani, din județul Hunedoara, care, "pe fondul unui conflict spontan cu alți clienți ai unității, ar fi distrus o oglindă și două uși, creând un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei."

Femeia a fost internată într-o unitate medicală 

"Testarea alcoolscopică a femeii a indicat o valoare de 2,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe timpul intervenției a avut un comportament agresiv, periculos atât pentru propria persoană, cât și pentru cei din jur, astfel încât femeia a fost transportată și internată într-o unitate medicală.

Date fiind cele constatate, precum și ca urmare a plângerii scrise depuse la nivelul Poliției Municipiului Sibiu de către reprezentantul unității de cazare, în cauză au fost întocmite actele pentru efectuarea de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Documentele întocmite cu ocazia cercetărilor preliminare efectuate de către polițiști au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu pentru a se dispune măsurile legale în consecință.", a mai declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Walter.

VEZI ȘI: Vilă închiriată de Revelion, distrusă. Partea bună cu această știre a zilei

Câțiva tinerii au închiriat o vilă pentru Revelion şi până dimineaţă au distrus tot ce se putea în aceasta. N-a rămas nimic întreg, nici măcar pereţii. În plus, au vândut bilete la intrare și au organizat o adevărată petrecere underground. Dar dincolo de acest comportament deviant, altceva ar trebui să ne atragă atenția: faptul că proprietarul vilei nu avea asigurare la casă. Românii au „în sânge” să nu își asigure casele. 

Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel