Noi previziuni tari pentru Gemeni, Leu, Berbec, Taur, Fecioară, Balanță, Scorpion. Romantism, bani, certuri

Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat horoscopul săptămânii 27 iunie - 3 iulie.

Horoscop Berbec

Sunt ultimele zile ale lui Marte în semnul tău. De obicei, când Marte ajunge spre gradul 29, face mici ravagii. Se pot întâmpla mai multe situații, dar de obicei următoarele două: ori te-a apucat o lene și nu știi ce să faci și cum să faci. Ai vrea, dar nu găsești o motivație, te înfurii, te enervezi, te superi, dar nu faci nimic. De asemenea, mai poate fi situația în care simți că n-ai făcut multe lucruri în ultimul timp și încerci să le faci pe toate condensate într-o săptămână și nu-ți vor ieși pentru că, bineînțeles, când te grăbești, nu câștigi neapărat. Eu îți recomand sport. Luna Nouă de pe data de 29 se produce în Casa a 4-a și n-ar strica să vezi cum te raportezi la familie.

Horoscop Taur

Marte se apropie de semnul tău. Săptămâna aceasta, stai mai în umbră. Vor fi momente în care tu ești cel care ești pus să explici, să găsești soluții, dar nu ești tu cel care ridică două degete. Grijă la sănătate, la problemele pe care le aveți de mult timp. Încercați să vă odihniți.

Horoscop Gemeni

Îngrijiți-vă, îmbrăcați-vă frumos. E momentul să vă cumpărați ceva nou. Folosiți-vă vocea și aduceți argumente. Vorbiți cu prietenii, mergeți la evenimente. 

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel