EXCLUSIV  Noi previziuni pentru Gemeni, Rac, Leu, Taur, Fecioară, Pești, Balanță, Săgetător. Berbecul îi cucerește pe toți cu replicile sale

Foto Pexels
Foto Pexels

Cu Mercur și Venus în Gemeni, cei născuți în Berbec îi vor cuceri pe cei din jur cu replicile lor.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Vorba dulce mult aduce! Cu Mercur și Venus în Gemeni, vei reuși să îi cucerești pe cei din jur cu replicile tale și cu entuziasm. 

Taur

Venus, guvernatorul tău, trece în zona banilor, unde îl va întâlni și pe Mercur. Cu alte cuvinte, vei fi mai preocupat de gestionarea bugetului personal. 

Gemeni

Este cazul să mai renunți la autoexigență. Astfel nu vei mai sta în postura de victimă. Venus chiar te invită să te apreciezi aici și acum. 

Rac

Va apărea nevoia de a ierta, tu știi pe cine anume. De asemenea, vei apela la compasiune și spiritul de sacrificiu pentru o persoană dragă. 

Leu

Prietenii vor avea un rol important în viața ta. Așa că ai face bine să le faci loc în viața ta și să te nu te gândești că au neapărat un interes. 

Fecioară

Venus va tranzita zona carierei și îți va aduce un plus de vizibilitate. Dar ai grijă că și greșelile pot ieși la iveală. 

Balanță

Venus te ajută să vezi într-o notă mai bună anumite evenimente. Și poate astfel vei reuși să găsești soluțiile mult așteptate. 

Scorpion

Venus te va ajuta să faci investițiile potrivite. Nu este cazul să împărtășești detalii din viața ta personală colegilor de la serviciu. 

Săgetător

Venus te poate ajuta să cunoști o persoană încântătoare. Iar pe cei care sunt deja într-o relație, îi poate lipi mai mult. 

Capricorn

Beneficiezi de tot sprijinul celor de la serviciu. Deci nu evita să îl soliciți. Te vei ocupa cu mare plăcere și de unele treburi gospodărești. 

Vărsător

Venus va tranzita zona bucuriei. Deci trebuie să găsești metode prin care să te ocupi de pasiunile tale. Și să petreci timp cu oamenii dragi. 

Pești

Suportul familiei este de neînlocuit! De asemenea, poți petrece mai mult timp acasă. Ba chiar te poți ocupa de curățenie sau redecorare. 

 

Susținere pentru o zodie. Bucurie mare în iunie și poate un alt loc de muncă

 

O zodie primește ajutorul de care are nevoie. „Bucurie mare, soarele intră în semnul vostru. Prindeți curaj! O să aveți energie. Programul vostru se va da peste cap. Vă întâlniți cu mulți oameni. Mercur rămâne în Casa 12, intră și Venus acolo. Susținere primiți, dar nu de la cine vă așteptați, dar important este că universul vă ajută și vă sprijină. Nu este cazul să vă supărați că nu vă ajută cei pe care i-ați ajutat. Important e că apare sprijin de undeva. (...) Poate ar fi bun un alt loc de muncă, un alt domeniu, un alt departament”, a spus Daniela Simulescu, astrolog, despre Rac și cei cu ascendent în această zodie.

 

Solstițiul de vară / intrarea Soarelui în semnul Racului

 

„Vom trece de la diversitatea Gemenilor la nevoia de așezare a Racului. Vom căuta siguranța în absolut orice domeniu și să petrecem mai mult timp în preajma familiei.

Mai avem un trigon Venus din Taur cu Pluto din Capricorn. Un aspect care are și o parte bună, dar și una mai de temut. Te implici cu toată ființa într-o poveste de iubire, însă în același timp vei exagera orice moment în care partenerul nu este pe aceeași frecvență cu tine. Orice faci cu pasiune va aduce multe câștiguri”, a precizat astrologul Daniela Simulescu, redactor șef Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel