Urmărește emisiunea live


Noi previziuni, odată cu tranzitul lui Marte în Gemeni. Schimbări majore pentru Balanță, Scorpion, Pești, Vărsător, Leu

Foto Pexels
Foto Pexels

Daniela Simulescu revine cu noi previziuni pentru tranzitul lui Marte în Gemeni.

Energia Gemenilor iubește curiozitatea, așadar ea diversifică, schimbă, încearcă. Marte este acțiunea, este motorul care ne pune în mișcare. Putem să ne lansăm în mai multe direcții, să vedem ce idei de afaceri ne-ar putea veni și să „ciupim” câștiguri din mai multe părți. 

Marte, cunoscut și ca Micul Malefic, zeul războiului sau soldatul care se aruncă în luptă, intră în semnul curiozității și al diversității, al comunicării și al învățării. Astrologul Daniela Simulescu ne aduce detalii despre acest tranzit deosebit de interesant și extins ca timp, având în vedere că va fi afectat și de o retrogradare. 

Dacă Marte în Taur a adus decizii în zona fiscală, a venit cu tot felul de legi pe taxe, impozite și anumite hotărâri nu tocmai confortabile, Marte în Gemeni se va ocupa de cum anume să le „ocolească”, dar să rămâne în legalitate, cum anume să facă să fie bine, să împace și capra și varza. Așadar, în următoarele șapte luni, toți ne vom gândi cum anume să facem astfel încât să nu suferim de pe urma anumitor hotărâri care ne-ar putea afecta viața, afacerile, buzunarele. Vom fi mereu marcați de ideea „ne descurcăm” și de modul de operare „zic ca tine, fac ca mine”.

Este un moment fantastic de bun pentru cei care au nevoie de o reconversie profesională, pentru cei care vor să învețe și să se dezvolte într-un domeniu diferit atât timp cât după ce învață merg și pun în practica teoria primită. 

Daniela Simulescu, astrolog, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent:

Horoscop Berbec/ Ascendent în Berbec

Marte va tranzita casa a treia, poți avea foarte multe drumuri, foarte multe activități. Acest tranzit vorbește și despre relația cu frații și surorile, e posibil să ai tot felul de evenimente legate de aceștia sau de relația cu ei. Totodată, este vorba despre drumuri, excursii, călătorii. Marte în casa a treia e destul de agresiv atunci când vine vorba de comunicare, ai grijă ce anume spui. Însă, per ansambul, o să îți priască acest tranzit.

Horoscop Taur/ Ascendent în Taur

Marte va fi în casa a doua până în luna martie a anului viitor, așadar, vorbim despre cheltuieli, cheltuieli foarte mari, căci lui Marte în Gemeni îi place să cheltuiască, să „ardă” în acea zonă, deci apar pierderi, însă apar și noi metode de câștig, alte resurse, soluții, puteți să cereți o primă, un bonus, dar să cereți și mai mulți bani, să nu rămâneți în zona de confort.

Horoscop Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Sunteți cei mai bucuroși deoarece intrarea lui Marte în semnul vostru o să vă ajute, dar o să vă și agite. Veți fi nervoși, supărați, sarcastici. Marte vă ajută să faceți ce nu ați fost în stare să faceți ani de-a rândul. În relația cu șefii, cu colegii, nu mai aveți chef de compromisuri, de concesii, nu mai lăsați de la voi. Nu mai aveți chef să faceți pe plac nimănui. Marte vine cu furie multă, cu agresivitate. Vărsați-vă furia în sport, mișcare.

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel