Nicolicea, după acuzele opoziției din Parlament: Acum ce facem, îi plângem...?

Vlad Manolache / 19 iun 2018 / 20:26 Salveaza PDF Comentarii
Eugen Nicolicea
Descriere foto: Eugen Nicolicea

 Eugen Nicolicea a declarat că acuzele parlamentarilor din opoziție, la adresa PSD-ului cu privire la timpului scurt alocat dezbaterii modificărilor Codului de procedură penală, sunt nefondate.

Mai mulți parlamentari din opoziție au acuzat aseară, în plen, că PSD nu le-a acordat suficient timp pentru a parcurge modificările aduse Codului de procedură penală. Scandalul a urmat și pe holurile Parlamentului unde Robert Turcescu a întins pe jos foile documentului pentru a arăta că este prea stufost pentru a fi parcurs atât de repede. Eugen Nicolicea răspunde acuzelor și le spune că aceștia nu au aflat aseară de Codul de procedură penală.

"Puteau să afle de la colegii lor"

"Parlamentarii respectivi să știți că nu au votat și nu au aflat aseară de Codul de procedură penală. Asta este o eroare pe care o face toată lumea. Să știți, comisia repectivă a lucrat mult timp, a fost un proces transparent, apoi a trecut la Senat, a fost votată la Senat, iarăși parlamentarii respectivi puteau să afle de la colegii lor din grupul respectiv, a ajuns din nou la acea comisie și ultima etapă a fost la plen. Acum, dacă unii nu au vrut pe toată această perioadă lungă să se intereseze măcar la colegii lor, noi acum ce facem, îi plângem pe ăia pe care nu i-a interesat, că n-au putut să afle?  În niciun caz!", a declarat parlamentarul la România Tv.

 

 

 

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25