NETFLIX, audiţie pentru un rol într-un film. Cine se poate înscrie

Netflix
Netflix

Netflix anunță un casting call la nivel global pentru rolul principal feminin din filmul de comedie live action Tall girl din 2019.

Să supraviețuiești liceului este destul de greu, dar încearcă să treci prin această experiență dacă ești o fată de 1.80 m, care nu își găsește locul și este întrebată în fiecare zi „Cum e vremea acolo sus?” Adolescența este despre descoperirea sinelui, iar comedia live action Netflix Tall Girl va surprinde această evoluție urmărind povestea unei fete de 16 ani care trebuie să accepte lucurile care o fac diferită, să fie mândră că este specială și că nu se încadrează într-un șablon. Inspirat de tonul filmelor clasice ale lui John Hughes, Tall Girl explorează relațiile nuanțate și delicate care fac din liceu o perioadă frustrantă, memorabilă, plină de provocări dar și de entuziasm.

 Tall Girl este regizat de Nzingha Stewart (Grey’s AnatomyA Million Little Things) și scris de Sam Wolfson (Andi MackFinding Carter). Este cea de-a patra colaborare Netflix cu regizorul McG de la Wonderland și Mary Viola (The Duff), care va produce alături de Corey Mash de la Wonderland. Directorul de casting al fimului este Barbara McCarthy (Mother’s DayThe Duff), care a coordonat și castingul filmului Netflix The Christmas Chronicles.

Ce candidaţi sunt căutaţi

 Netflix a anunțat astăzi că producătorii filmului se află în prezent în căutare de fete înalte din toată lumea care să dea audiție pentru rolul personajului feminin principal: adolescenta de 16 Jodi care – la o înălțime de peste 1.80 m – trebuie să facă eforturi pentru a supraviețui vieții la liceu, în timp ce se confruntă cu eticheta permanentă de „cea mai înaltă fată din școală”. Audițiile sunt deschise fetelor din toată lumea care au 1.78 m sau sunt mai înalte, cu vârste cuprinse între 13 și 21 de ani.

Tall Girl este despre momentele în care ne simțim penibili sau fragili și despre a învăța să acceptăm acele momente prin iubire necondiționată,” a spus Nzingha Stewart. Cei care își doresc să facă parte din audiție pot vizita www.tallgirlcasting.com și se pot înscrie între 5 noiembrie 2018 și 21 noiembrie 2018. Tall Girl va începe filmările în ianuarie 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel