Naționala României duce lipsă de atacanți. Marica: Nu e ca şi cum avem de unde alege

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Află ce declarații a făcut Ciprian Marica cu privire la echipa națională de fotbal.

România se pregătește pentru cele două meciuri din această lună din cadrul calificărilor pentru EURO 2024. 

Joi, 12 octombrie, elevii lui Edi Iordănescu joacă contra reprezentativei din Belarus, în timp ce trei zile mai târziu vor întâlni Andorra. 

Înaintea meciurilor, Ciprian Marica s-a arătat foarte optimist. Fostul atacant al naționalei este de părere că ”Tricolorii” pot obține toate cele trei puncte.

În plus, actualul acționar al Farului este de părere că Denis Alibec este cea mai bună variantă pentru atacul României, în contextul în care George Pușcaș nu va face parte din lot

"Vreau să cred că vom câştiga 6 puncte cu Belarus şi Andorra. Sigur că jocul naţionalei nu ne dă prea mari speranţe, dar păstrăm şanse de calificare. Suntem în grafic şi trebuie să încurajăm şi să fim alături de prima reprezentativă pentru a putea obţine maximum de puncte din următoarele două partide.

George Puşcaş a demonstrat la naţionala de tineret că are ceva calitate şi că în anumite partide ne poate ajuta. Totodată, el a demonstrat şi că are anumite limite. Ne dorim mai mult de la el pentru că reprezintă România când intră pe teren. Noi însă trebuie să avem încredere în cei de la echipa naţională.

Dacă nu avem încredere noi, foştii sportivi, atunci cine? Credem şi sperăm ca ei să îşi depăşească până la urmă propriile aşteptări. Pentru că de multe ori am senzaţia că se mulţumesc cu puţin. Din păcate în atacul naţionalei nu e ca şi cum avem de unde alege. Ăştia sunt. Mă refer la Alibec, care cu talentul lui de multe ori poate decide un meci”, a declarat Marica, la ceremonia de inaugurare a bazei Năstase-Marica, conform digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel