Moțiunea simplă „PSD stăpânul justiției?! Chiar așa...", vot final în Parlament

Moțiunea „PSD stăpânul justiției?! Chiar așa...", inițiată de grupurile parlamentare ale PNL și USR, dezbătută marți în plenul Camerei Deputaților, a picat, miercuri, la  votul final.

În documentul intitulat „PSD stăpânul justiției?! Chiar așa...", Opoziția i-a  cerut ministrului Tudorel Toader să nu promoveze modificările la legile Justiției și să dea în vileag agenda ascunsă a acestor schimbări.

Semnatarii moțiunii arată, în textul documentului, că doresc să tragă un nou semnal de alarmă în legatură cu "asaltul pornit împotriva independenței Justiției". Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, intr-un discurs tinut in plenul Camerei Deputatilor, că modificarile propuse de el sunt inspirate din legislația altor țări europene, iar proiectul de lege nu are înca o formă finală.

Mihai Tudose declara  săptămâna trecută că modificările legilor justiției vor fi trimise către Parlament spre aprobare. El a făcut referire la unul dintre sloganurile protestatarilor faţă de Ordonanţa 13, la începutul anului. „Nu va fi o ordonanţă de urgenţă sau altceva 'noaptea, ca hoţii', va fi ziua, la prânz şi trimis către Parlament, nu adoptat", a spus Tudose.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel