EXCLUSIV  Mirela Vaida: Realitatea nu trebuie să fie cenzurată de absolut nicio instituție din țara asta!

Mirela Vaida
Mirela Vaida

Mirela Vaida nu mai are nevoie de nicio introducere: este un longeviv om de televiziune, activează de peste 15 ani în teatru și are chiar și un repertoriu muzical vast.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DC News, Mirela Vaida a facut o declarație uimitoare: a spus ce subiect nu ar aborda niciodată în emisiunile sale de televiziune!


„Realitatea nu trebuie și nu are voie să fie cenzurată de absolut nici o instituție din țara asta!” a spus Mirela Vaida.

„Atâta timp cât un subiect există în viața noastră de zi cu zi, nu am cum să spun că nu îl abordez. Dacă el este o realitate care se întâmplă, eu nu am de ce să cenzurez o astfel de discuție. O discut cu toată asumarea, cu toată grija, cu toată responsabilitatea, dar dacă - hai să vorbim despre videochat! Știți că noi untem țara cu cele mai multe modele de videochat din lume? Peste 100.000 de modele! Dar astea 100.000 de modele la modul oficial.

Neoficial, eu cred că în căminele studențești să mă ferească Dumnezeu, dar eu cred că e plin! De asta eu spun că vorbim de educație, vorbim despre ceea ce ar trebui să facă Ministerul Educației, vorbim despre faptul că noi suntem la limita sărăciei și că fetele astea săracele, neavând din ce să trăiască prin facultăți sau pe la ele pe acasă se duc și se prostituează, se duc și fac videochat și își mint părinții că ele stau și studiază în sesiune, deci lucrurile sunt grave!

Deci eu dacă azi, de exemplu, am de tratat videochatul și zic că este sub demnitatea mea... Este o realitate pe care nu vrem să o vedem și nu vrem să o discutăm!”, a spus vedeta. „Care este rolul educativ și informativ al unei emisiuni, dacă tu nu mă lași să vorbesc despre o realitate?”, a completat artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel