Mircea Lucescu i-a mulţumit lui Gigi Becali în presa din Italia

Gigi Becali/ foto captură video Trinitas
Gigi Becali/ foto captură video Trinitas

Mircea Lucescu a vorbit despre ajutorul oferit de Gigi Becali recent, într-un interviu pentru presa italiană. 

”Când am realizat că nu mai sunt de folos în Ucraina, am părăsit țara și i-am ajutat pe ceilalți să plece cu familiile. 90 de persoane în total, cei mai mulți dintre ei locuiesc în București acum, ne antrenăm acolo. Am început apoi să pun presiune pe autorități și pe Federație pentru a lua jucători din Ucraina, mai ales tineri, pentru a putea juca. Trebuie să-i mulțumesc lui Becali, care m-a ajutat foarte mult și a primit 250 de persoane.

Am jucat 21 de meciuri amicale, de la începutul lunii ianuarie până acum. 18 victorii și trei egaluri. Numărul de victorii pare banal, dar e foarte important. Ne ajută să rămânem competitivi, ne ajută la moral”, a spus Mircea Lucescu, pentru Gazzetta dello Sport.

Mircea Lucescu: Nu plec pentru nimic în lume de la Dinamo Kiev

"Am contract până în 2024, deocamdată nu pot să las echipa în haosul ăsta. Oferte există, foarte serioase... Am avut și de la Fenerbahce! Dar momentan lucrurile nu mai sunt valabile. 

Eu nu pot să las Dinamo Kiev în situația asta. Pentru nimic în lume. Ar fi un semn de lașitate. Plus de asta eu am trecut prin toate în fotbal. Și prin războaie... Dar niciodată n-am trecut printr-o situație în care să joc în competiții europene fără să am meciuri în campionat. Acum este vorba de un alt timp de organizare. Am nevoie de un meci la nivel important în fiecare săptămână", a declarat Mircea Lucescu, citat de GSP. 

A plecat Igor Surkis cu milioane de euro din Ucraina? Lucescu: Multe fakenews-uri

"Sunt multe fake news-uri. Nu știu câți bani avea când a ieșit din țară, dar sunt convins că avea. El a dezmințit oricum multe din știri. Ei și acum intră și ies din țară. Nu sunt probleme. Acum au fost la înmormântarea primului lor președinte, Leonid Kravciuk. Surkis cel mare e membru al Parlamentului, a fost și vicepreședinte la UEFA. Ei stau la Monte Carlo, dar și în Ucraina. Au peste 60 de ani și au voie să iasă din Ucraina", a mai punctat Lucescu.

Conform sport.ua, patronul lui Dinamo Kiev a trecut graniţa spre Ungaria într-un Mayback S650 blindat, cu o valoare estimată la 700.000 de dolari. Dar aceştia nu erau singurii bani pe care el şi fratele său, Grigory, îi aveau asupra lor. Conform sursei citate, aceştia au trecut graniţa cu 16 milioane de euro în numerar (17,6 milioane de dolari), dar au declarat suma abia la intrarea în Ungaria, după ce grănicerilor ucraineni le-au spus că nu au deloc bani cash la ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel