EXCLUSIV  Mircea Geoană, ASTROGRAMĂ. Familia este baza pe care construiește tot. Punct forte: ești obligat să devii LIDER

foto Facebook Mircea Geoană
foto Facebook Mircea Geoană

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, i-a realizat portretul astrologic lui Mircea Geoană. 

Mircea Geoană, adjunct al secretarului general al NATO, s-a născut pe 14 iulie 1958, în București. Născut în zodia Racului, acesta pune mare preț pe familie. Atât pe cea primită, dar și cea pe care și-a construit-o în timpul vieții. Familia este baza pe care construiește tot. De altfel, iubirea pentru soția sa, Mihaela, a fost destul de vizibilă, mai ales în timpul evenimentelor politice importante. Dar caracteristicile acestei zodii l-au ajutat să fie și un bun patriot.

Planeta comunicării se afla în semnul Leului, ceea ce i-a oferit carismă, spontaneitate și l-a tranformat într-un orator captivant. Conjuncția între Mercur și Uranus este responsabilă pentru originalitate, intuiție, inteligență peste medie și atracție pentru gândirea științifică. Cu Luna și Venus în semnul Gemenilor, Mircea Geoană a beneficiat de toate armele necesare pentru a fi un diplomat nemaipomenit, însetat de cunoaștere, și cu apetență pentru excelență.

Dar punctul forte al astrogramei sale este conjuncția Marte-Nodul Sud din Berbec. Cu un asemenea aspect, ești obligat să devii lider, conducător, comandant sau campion într-un domeniu. Este strateg, dornic să deschidă drumuri, să caute egalitatea, dar și să stabilească pacea. Să nu uităm că Nodul Nord, misiunea sa, se afla în Balanță. Deci toată viața sa va lupta pentru echilibru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel