Mioara Roman, dată afară din casă de Sărbători

Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman, este pe cale de a fi dată afară din apartamentul în care locuiește în prezent.

Cel mai frumos cadou de acest Crăciun este o hârtie prin care mama este somată să evacueze apartamentul în care sta, în 8 zile de la primirea prezenţei, primirea prezenţei fiind 18 decembrie! Mulţumesc mult tuturor celor care s-au gândit să ne facă un aşa cadou de Crăciun şi tuturor celor la care am apelat la ajutor în acest an! Ajutor, nu cerşit! Mulţumesc că m-au ascultat şi apoi nu mi-au mai răspuns la telefon şi care au un Crăciun liniştit şi fără griji.

Mă întreb cu ce am greşit eu oare că să duc această povară! Probabil ne vom confrunta cu jandarmii pentru că este evident că nu e omeneşte posibil să rezolvăm această mutare într-o zi! S-au gândit să arunce în stradă o femeie de 77 de ani acum de Crăciun.

Nici măcar nu m-au sunat să stabilim omeneşte un răgaz rezonabil şi creştinesc! Sper, însă, să ni-l acorde acest răgaz! Ca să fim oameni măcar până la capăt!, a scris Oana Roman pe Instagram.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel