Mijlocaşul ghanez Christian Atsu, fost la Chelsea, a fost găsit după cutremurul din Turcia. Este în viaţă

Facebook Christian Atsu
Facebook Christian Atsu

Fotbalistul Christian Atsu a fost găsit sub dărâmături după cutremurele din Turcia.

Mijlocaşul ghanez Christian Atsu, fost jucător al echipei spaniole Malaga, care s-a transferat anul trecut formaţia turcă Hatayspor, se număra printre cei daţi dispăruţi în urma cutremurului care a lovit luni această ţară, scrie EFE.

Atsu, care a mai evoluat pentru FC Porto şi Chelsea şi a jucat la Malaga în 2016, este căutat după ce clubul nu a mai putut lua legătura cu el.

Fotbalistul african a fost autorul victoriei echipei sale din această duminică împotriva lui Kasimpaşa (1-0).

"Gândurile noastre sunt alături de el şi de familia sa în aceste momente de incertitudine cumplită", se arată şi într-o postare a clubului Malaga.

Pe de altă parte, Kerim Alici a reuşit să iasă dintre dărâmături prin mijloace proprii, iar coechipierii săi, Burak Oksuz şi Onur Ergun au fost salvaţi, precum şi traducătorul Emre Aslan.

Christian Atsu a fost găsit sub dărâmături şi transportat la spital. Acesta ar fi suferit răni la piciorul drept şi a acuzat şi probleme de respiraţie, conform A Bola.

Volkan Demirel, fost portar internaţional şi actual antrenor al Hatayspor, a postat pe reţelele de socializare un mesaj în care a cerut ajutor imediat şi a izbucnit în plâns, scrie Agerpres.

”Hatay este într-o situație dezastruoasă. Spitalele sunt distruse! Suntem neajutorați. Vă rog, ajutați-mă”, a spus Zeynep Demirel, prin intermediul rețelelor sociale.

"Aici este numai suferință, au murit mulți oameni. Vă rog, ajutați-ne! Trimiteți salvări! Nu putem să-i găsim pe cei apropiați. Nu putem face prea multe singuri. Situația este foarte rea și nu doar la Hatay, ci peste tot în jur. Vă rog, ajutați-ne, pentru numele lui Dumnezeu", a spus Volkan Demirel, directorul sportiv al clubului Hatayspor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel