Meciul dintre Mike Tyson şi influencerul Jake Paul va fi considerat profesionist

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Mike Tyson, fostul campion mondial la categoria grea, se pregătește să intre din nou în ring într-un meci ce promite să atragă atenția întregii lumi a sportului, confruntându-se cu starul YouTube Jake Paul.

Evenimentul va avea loc pe 20 iulie și va fi considerat un meci profesionist, adăugându-se astfel în palmaresul oficial al lui Tyson.

Acest eveniment se desfășoară la aproape 17 ani de la ultimul meci profesionist al lui Tyson, care a avut loc în 2005. Tyson, în vârstă de 58 de ani, va intra în ring cu Jake Paul, în vârstă de 27 de ani, sub privirile fanilor și criticilor din întreaga lume. Lupta va consta în opt reprize a câte două minute și va avea loc la Dallas, Texas.

Decizia de a face acest meci profesionist a fost una controversată și anticipată, mai ales din cauza diferenței de vârstă și experiență dintre cei doi combatanți. Jake Paul, care s-a remarcat inițial ca star pe platforma YouTube, și-a făcut ulterior o tranzitie în cariera de boxer și acum are în palmares 9 victorii, dintre care șase prin KO, și o înfrângere.

Mike Tyson este o legendă a boxului, cu 50 de victorii profesioniste, 44 dintre acestea prin knockout. Cu toate acestea, Tyson a suferit și șase înfrângeri notabile, inclusiv cele din 1990 când a fost detronat de James 'Buster' Douglas și cea din 2002 în fața lui Lennox Lewis.

În ciuda parcursului său tumultuos și a unor înfrângeri notabile, Tyson rămâne un nume de referință în lumea boxului. Decizia de a reveni în ring, mai ales la această vârstă, stârnește interes și curiozitate în rândul fanilor, dar și scepticism din partea criticilor sportivi.

Organizatorii evenimentului au confirmat că meciul va fi transmis în direct pe platforma Netflix, consolidând astfel interesul publicului pentru această confruntare inedită.

Evenimentul este organizat de Most Valuable Promotions, iar Nakisa Bidarian, cofondator al companiei, a subliniat că totul a fost pus la punct pentru a respecta standardele și cerințele comisiei de licențiere a luptelor din Texas.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel