Mark Williams, triplu campion mondial la Snooker, a adormit în timpul unui meci - FOTO

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Mark Williams şi-a prezentat scuze publice după ce a adormit în timpul unui meci de Snooker. 

Mark Williams a pierdut meciul cu Anthony Hamilton din turul al doilea al Campionatului Marii Britanii de Snooker. 

”Vreau să-mi prezint scuzele tuturor celor care au urmărit meciul. În 30 de ani ca profesionist, nu mi s-a întâmplat niciodată să adorm în scaun.

Era 3-2 și am căzut. Mi-a căzut capul și, apoi, m-am trezit fără să știu unde sunt timp de vreo cinci secunde. A fost puțin jenant, dar eram frânt. Trebuie să joc dimineața sau după-amiaza, serios. Pe măsură ce trec orele, devin din ce în ce mai obosit.

E dezamăgitor, însă se poate și mai rău, ținând cont că sunt oameni cu forme mai rele de COVID-19 decât cea pe care am avut-o eu, deci sunt printre norocoși. Cu siguranță sunt mai bine decât eram acum câteva săptămâni, însă voi continua să am probleme dacă voi mai juca seara”, a transmis Mark Williams, potrivit BBC. 

Ronnie O'Sullivan, multiplu campion la Snooker, a trimis-o pe Emma Răducanu la psiholog 

„Mă uit la Emma Răducanu și sunt foarte îngrijorat pentru că pare să fie multă presiune pe ea. Cel mai bun apel telefonic pe care l-ar putea da e cel către Steve Peters (psihiatru sportiv, n.r.). Cred că în acest moment nu este vorba despre capacitatea ei de a juca tenis, ci doar despre cum gestionează lucrurile din jurul său. Emmei Răducanu nu trebuie să i se spună cum să lovească o minge de tenis, câteodată pur și simplu ai nevoie de cineva care să te înțeleagă și care să gestioneze presiunea. (…) Partea dificilă este ai o stare bună de spirit și să faci față presiunii care vine odată cu așteptările. (…) O iubesc pe această Emma Răducanu. Cred doar că ar trebui să îl coopteze pe Steve Pieters, e cea mai bună afacere pe care poți s-o faci vreodată”, a spus cel mai cunoscut jucător de snooker, pentru Eurosport.

VEZI AICI ŞI MESAJUL SIMONEI HALEP PENTRU EMMA RĂDUCANU. Britanica cu origini româneşti a câştigat US Open în această vară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel