EXCLUSIV  Marian Drăgulescu, o nouă lovitură: Mă aștept la orice

Marian Drăgulescu a rămas în afara lotului pentru Europenele de la Glasgow și ar putea primi o nouă lovitură, deși este bine pregătit fizic.

Marele campion ar României, Marian Drăgulescu, trece printr-o perioadă dificilă în cariera sa deși se antrenează permanent și este într-o stare fizică excepțională. După ce a fost lăsat acasă pentru Campionatul European, gimnastul nu este sigur că va admins în lotul pentru Campionatul Mondial, deși nu mai are nicio recomandare din punct de vedere medical până la momentul începerii competiției. 

Care ar putea fi motivul

Antrenorul echipei naționale de gimnastică, Marius Urzică se pare că nu îi dă multe șanse de participare la Mondialele din octombrie. Marian Drăgulescu a declarat pentru DCNews că ar putea fi dezavantajat pentru că lucrează doar la două aparate. "Prefer să îmi canalizez energia pregătindu-mă pentru următorul campionat major, Campionatul Mondial. Există posibilitatea (n.r. să nu fie primit în lot) și până acum s-au întâmplat lucruri. O să văd la momentul respectiv. (...) Din punct de vedere medical nu aș mai avea niciun fel de problemă sau reținere, dar acum să vedem și din alte motive. Aștept să văd și eu că din câte am înețeles obiectivul federației este echipa și calificarea echipei la jocurilor olimpice, așa că pentru cei care fac mai puține aparate să vedem în ce măsură pot prinde echipa. (...) S-au întâmplat multe, dar sunt pregătit și mă aștept la orice. Continui să mă păregătesc, dar să vedem la momentul repsectiv dacă consideră să fac și eu parte din echipă și dacă o să particip la Monidiale sau nu. Chiar anul ăsta Marius Urizică spunea că dacă fac doar sol și sărituri el crede că îmi va fi vreu să prind echipa", ne-a declarat Marian Drăgulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel