Marius Manole, mesaj pentru ce-i care îl acuză că aleargă după bani

Facebook Mariius Manole
Facebook Mariius Manole

Actorul Marius Manole le-a transmis un mesaj celor care îl acuză că aleargă după bani.

Actorul Marius Manole, care de curând s-a accidentat la picior în timpul repetițiilor pentru un spectacol, le-a transmis un mesaj celor care l-au acuzat că aleargă după bani.

„Zilele astea am trecut prin ceva foarte straniu. Cu lovitura asta la picior, într-o tara unde hotia e la putere, esti nevoit sa ti ceri scuze ca alegi sa muncesti pentru leafa pe care o castigi. Voi cei care m ati acuzat ca alerg dupa bani, aflati ca 6 dintre cele 10 zece spectacole pe care am refuzat sa le anulez erau din repertoriul TNB, deci pe leafa. Stiti cum e sa reprogramez 6 spectacole a cate 900 de spectatori, cum e sa dai peste cap programul unui intreg teatru si implicit al tuturor actorilor din teatru? Interesant e ca intr o tara in care unii castiga o groaza de bani fara sa faca nimic, multi au o problema cu faptul ca eu vreau sa muncesc pentru banii pe care ii iau de la stat. As fi putut ce-i drept sa joc doar spectacolele care erau in regim particular( nu ar fi avut nimeni nicio problema,) Mi s-a parut lipsit de etica. Pana una alta propun sa-si vada fiecare de treaba si de viata lui. Tara asta ar fi un loc bun.

Aveti aici un mesaj:

“Elefantul Alb

Explicați-mi și mie, de ce domnul Manole e atât de ahtiat după muncă? Pentru mine, un muritor simplu, goana asta a lui, spectacole fără număr - cu orice preț, dar nu ieftine, consider că e doar o cursă nebună pentru a acumula cât mai mulți bani. Fără supărare, aste e opinia mea.”“, a scris Marius Manole pe Facebook, arătând reacția unui cetățean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel