Marinela Nițu riscă să rămână mutilată pe viață

Marinela Nițu, soția lui Miron Cozma,  s-a îmbolnăvit grav de o boală de piele, dar  nu respectă sfaturile doctorilor care i-au interzis să stea în contact cu orice sursă de lumină, din cauza dependenței de calculator! 

Soția lui Miron Cozma, cântăreața Marinela Nitu trăiește una dintre cele mai dureroase perioade din viață, și la propriu, și la figurat. Artista a fost lovită de două boli, în același timp, încât a fost nevoită să se izoleze de toată lumea, într-o casă din Brașov.  

CITEȘTE ȘI: http://www.dcnews.ro/o-boala-cumplita-i-a-despartit-pe-marilena-nitu-si-miron-cozma_447634.html

€œA luat varicelă de la niște copii care au cursuri lângă studioul ei. Și, că și cum nu ar fi fost suficient, a facurt și zonă zoster, pe sistem nervos!”, a povestit Miron Cozma.


Marinela, care este obsedată de modul în care arată, aproape că a avut o cădere nervoasă când a văzut că fața i s-a umplut de bube. Doctorii i-au spus că dacă vrea să nu rămână cu semne după trecerea bolilor trebuie să ocolească orice sursă de lumina.

Doar că, fiind dependentă de internet, ea nu a putut să stea departe de laptop și a intrat în ultima perioadă să își țină prietenii activi pe pagină ei de Facebook, cu poze din timpul cântărilor. 

Miron Cozma, soțul cântăreței, a suferit mult pentru ea în această perioadă și chiar s-a rugat la mănăstiri pentru sănătatea ei, mai ales că pentru o perioadă Marinela nu putea nici să deschidă ochii din cauza umflăturilor.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel