O BOALĂ CUMPLITĂ I-A DESPĂRŢIT pe Marilena Niţu şi Miron Cozma

O boală contagioasă i-a ţinut departe unul de celălalt pe Marilena Niţu şi soţul ei, Miron Cozma. Bruneta a fost nevoită să se izoleze şi a avut dureri cumplite.


Marilena Niţu s-a confruntat cu una dintre cele mai populare boli ale copilăriei - varicela. Dar, pentru că este adult, în cazul ei boala s-a complicat şi, astfel, soţia "Luceafărului huilei" s-a trezit să suferă şi de zona zoster, o boală contagioasă şi teribil de dureroasă.

M-am rugat pentru ea

"E dramatic şi pentru un bărbat, dar pentru o femeie să treacă prin ce a trecut ea", a spus Miron Cozma la "Star Magazin". Acesta adaugă că este mândru se soţia lui care, în ciuda afecţiunii care părea că a răpus-o, a reuşit să suporte cu stoicism durerile şi să treacă cu bine de această situaţie grea.

"Am toată admiraţia pentru ea cum a putut să treacă peste acest moment. O dată nu am auzit-o să spună «Au», să se plângă că o doare. Am văzut un luptător care, într-un moment dificil din viaţa ei a trecut poate mai altfel decât oricare peste acesta", a mai spus fostul miner.

Miron s-a rugat neîncetat pentru sănătatea soţiei sale la Mănăstirea Sâmbăta de Sus.

"Este dramatic prin ce a trecut. Ştiu ce înseamnă zina zoster - dureri cumplite - şi mă bucur că şi-a revenit cât de cât, a avut o evoluţie înspre bine şi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta", a mai spus Mirin Cozma.

Perioadă de ”penitență

Despre acest moment, Marinela a povestit în emisiunea "Necenzurat": "M-a luat pe nepregătite. S-a întâmplat de seara până dimineaţa. M-am trezit cu două bubiţe şi cu un ochi umflat. Am mers la Urgenţă. Varicelă. Am luat măsuri drastice. M-am izolat şi am fost cuminte-cuminte şi am ascultat cu sfinţenie sfaturile doctorilor".

Marilena Niţu a stat izolată de Miron din 17 aprilie până în 18 iunie, perioadă în care spune că a suferit că nu-i poate fi alături soţului ei.

"A fost foarte greu. Mă durera atât de tare capul încât nu mai puteam să mă gândesc. Mă concentram să mă vindec", a mai spus Marilena Niţu.

Pentru regim, și-a chemat sora în ajutor

De Marilena nu a avut grijă Miron, aşa cum poate mulţi s-ar fi aşteptat, ci sora ei. În toată această perioadă de izolare, bruneta a avut nevoie de un regim alimentar şi de viaţă special - proteine şi semiîntuneric - ceea ce, spune Miron Cozma, el nu-i putea oferi. "Oi fi făcut eu de toate de când sunt cu ea - şi cafea, şi salată -, dar asta nu puteam să fac", a mai spus fostul ortac.

După o lungă şi cumplită suferinţă, Marinela este acum alături de soţul ei. Fericit peste măsură, acesta i-a pregătit brunetei, împreună cu echipa "Răi da' buni" o supriză şi a aşteptat-o, în platoul de televiune cu flori şi şampanie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel