O BOALĂ CUMPLITĂ I-A DESPĂRŢIT pe Marilena Niţu şi Miron Cozma

O boală contagioasă i-a ţinut departe unul de celălalt pe Marilena Niţu şi soţul ei, Miron Cozma. Bruneta a fost nevoită să se izoleze şi a avut dureri cumplite.


Marilena Niţu s-a confruntat cu una dintre cele mai populare boli ale copilăriei - varicela. Dar, pentru că este adult, în cazul ei boala s-a complicat şi, astfel, soţia "Luceafărului huilei" s-a trezit să suferă şi de zona zoster, o boală contagioasă şi teribil de dureroasă.

M-am rugat pentru ea

"E dramatic şi pentru un bărbat, dar pentru o femeie să treacă prin ce a trecut ea", a spus Miron Cozma la "Star Magazin". Acesta adaugă că este mândru se soţia lui care, în ciuda afecţiunii care părea că a răpus-o, a reuşit să suporte cu stoicism durerile şi să treacă cu bine de această situaţie grea.

"Am toată admiraţia pentru ea cum a putut să treacă peste acest moment. O dată nu am auzit-o să spună «Au», să se plângă că o doare. Am văzut un luptător care, într-un moment dificil din viaţa ei a trecut poate mai altfel decât oricare peste acesta", a mai spus fostul miner.

Miron s-a rugat neîncetat pentru sănătatea soţiei sale la Mănăstirea Sâmbăta de Sus.

"Este dramatic prin ce a trecut. Ştiu ce înseamnă zina zoster - dureri cumplite - şi mă bucur că şi-a revenit cât de cât, a avut o evoluţie înspre bine şi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta", a mai spus Mirin Cozma.

Perioadă de ”penitență

Despre acest moment, Marinela a povestit în emisiunea "Necenzurat": "M-a luat pe nepregătite. S-a întâmplat de seara până dimineaţa. M-am trezit cu două bubiţe şi cu un ochi umflat. Am mers la Urgenţă. Varicelă. Am luat măsuri drastice. M-am izolat şi am fost cuminte-cuminte şi am ascultat cu sfinţenie sfaturile doctorilor".

Marilena Niţu a stat izolată de Miron din 17 aprilie până în 18 iunie, perioadă în care spune că a suferit că nu-i poate fi alături soţului ei.

"A fost foarte greu. Mă durera atât de tare capul încât nu mai puteam să mă gândesc. Mă concentram să mă vindec", a mai spus Marilena Niţu.

Pentru regim, și-a chemat sora în ajutor

De Marilena nu a avut grijă Miron, aşa cum poate mulţi s-ar fi aşteptat, ci sora ei. În toată această perioadă de izolare, bruneta a avut nevoie de un regim alimentar şi de viaţă special - proteine şi semiîntuneric - ceea ce, spune Miron Cozma, el nu-i putea oferi. "Oi fi făcut eu de toate de când sunt cu ea - şi cafea, şi salată -, dar asta nu puteam să fac", a mai spus fostul ortac.

După o lungă şi cumplită suferinţă, Marinela este acum alături de soţul ei. Fericit peste măsură, acesta i-a pregătit brunetei, împreună cu echipa "Răi da' buni" o supriză şi a aşteptat-o, în platoul de televiune cu flori şi şampanie.Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google PlayIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


nxt.201
YesMy