Mariana Tăbăcaru a câştigat o medalie de bronz la CE de juniori şi tineret de la Bucureşti

Sportiva română Marian Tăbăcaru a cucerit, marţi seara, medalia de bronz la smuls, categoria 71 de kilograme (secţiunea Under-20), în cadrul Campionatelor Europene de haltere pentru juniori şi tineret care se desfăşoară în aceste zile la Bucureşti.

Ea a ridicat 84 de kilograme, apoi 87 kilograme, iar la ultima încercare 91 de kilograme, lucru care i-a permis să urce pe ultima treaptă a podiumului la smuls. La aruncat însă, Tăbăcaru a ocupat doar poziţia a şasea, cu 105 kilograme, clasându-se la total pe locul 5, cu 196 kg.

Tot la categoria 71 de kilograme, Mihaela Ilie a ocupat locul 12 la smuls (81 kg), 4 la aruncat (111 kg) şi 7 la total (192 kg).

Bilanţul de până acum al României la Campionatele Europene de haltere pentru juniori şi tineret este de 24 de medalii, 4 de aur, 11 de argint şi 9 de bronz.

România avea ca obiectiv câştigarea a 5-7 medalii la această competiţie, care este criteriu de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

România a încheiat Campionatele Europene de haltere pentru juniori (U20) şi tineret (U23) de la Zamosc (Polonia), în 2018, cu un bilanţ de 20 de medalii, dintre care 8 de aur, 4 de argint şi 8 de bronz.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel