Marian Drăgulescu îşi va susţine fiul la Naţionalele individuale de gimnastică ale juniorilor

Speranţele gimnasticii masculine din România vor fi urmărite din tribună de o legendă a acestui sport, Marian Drăgulescu, cel care a venit la Reşiţa pentru a-şi susţine fiul la Naţionalele de juniori, ce se desfăşoară vineri şi sâmbătă în municipiul de pe Bârzava.

Pe parcursul zilei de vineri, valorosul gimnast a fost prezent şi în mijlocul copiilor de la Şcoala Gimnazială Nr. 6, acolo unde învaţă juniorul Richard Drăgulescu. 'La Reşiţa simt că sunt la a doua mea casă, pentru că aici m-am antrenat cu lotul de seniori. Am venit să văd Campionatul Naţional de copii, dar mai ales să îl văd pe băiatul meu, Richard Alexandru.

E un mare test pentru el, fiindcă în funcţie de cum va evolua în această competiţie, e posibil să fie acceptat la lotul olimpic de juniori. Aşa că, sunt aici să îl susţin. Am înţeles că şi elevii Şcolii Gimnaziale Nr. 6 vor veni să-l susţină. Sper doar să nu aibă prea mari emoţii. Dar e frumos. Profesoara fiului meu a fost şi profesoara mea pe vremea când mă antrenam aici, iar atunci când mi s-a propus să vin să le vorbesc elevilor nu am avut cum să refuz. Dimpotrivă, am venit cu drag şi sper că i-am motivat în ceea ce îşi doresc să facă', a declarat multiplu campion Marian Drăgulescu.

Atmosfera a fost una incendiară în sala de sport a Şcolii nr. 6 din Reşiţa, unde elevii şi dascălii acestei unităţi de învăţământ l-au aplaudat frenetic pe unicul Marian Drăgulescu, un adevărat simbol al succesului în gimnastica masculină românească, multiplu campion mondial şi european şi triplu medaliat la Jocurile Olimpice, sportivul care, la 38 de ani, a obţinut cea de-a cincea calificare la Olimpiadă. Prezent la Reşiţa pentru a-l susţine pe Richard la Naţionalele de juniori din acest weekend, Marian a acceptat cu plăcere şi invitaţia de a vorbi copiilor despre performanţa sportivă.

Între cei care l-au ascultat s-au aflat Richard şi sora sa Beatrice, alături de mămica lor, Larisa. Cunoscutul gimnast a răspuns la întrebări, a îndemnat copiii să facă sport şi să lupte ca să-şi îndeplinească visurile. 'Eu l-am invitat să vină să mă vadă la concurs, dar şi la şcoală, pentru a face poze cu colegii mei. Am puţine emoţii. Cred că am mari şanse la sol şi la sărituri', a afirmat, la rândul său, juniorul Richard Drăgulescu. Cel mai frumos moment al întâlnirii a fost reprezentat de vizionarea unui scurt material video cu cele mai reuşite exerciţii ale lui Marian Drăgulescu, prezentare punctată de aplauzele entuziaste ale celor mici.

La final, gazdele i-au oferit lui Marian Drăgulescu un tort şi i-au cântat - e drept, ceva mai devreme, având în vedere că este născut în luna decembrie - tradiţionalul 'La mulţi ani!'. Marele sportiv a fost asaltat apoi de copiii dornici să facă poze şi să obţină autograful campionului. Înainte de plecare, Marian Drăgulescu le-a dat copiilor o nouă întâlnire, la Sala Polivalentă, acolo unde se desfăşoară vineri şi sâmbătă campionatele naţionale individuale de gimnastică pentru juniori, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel