Mari bucurii pentru Berbec, Gemeni, Rac, Fecioară, Capricorn. Previziuni grele pentru Scorpion, Săgetător. Oameni noi, bani, separare

Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat previziunile pentru săptămâna 20 - 26 iunie.

Horoscop Berbec


Vei fi foarte bun pe tot ce înseamnă comunicare, vei reuși să vinzi, să convingi, să-ți găsești cuvintele potrivite, să atragi resursele celorlalți, fie că e vorba de timp, de bani or de alte avantaje. Poate pentru mulți începe o perioadă bună pentru schimbări prin casă. Cu Jupiter și cu Marte în semnul vostru, dacă până în octombrie nu se întâmplă nimic bun în viața voastră, dacă voi nu faceți ceva, gândiți-vă, pentru că aspectele acestea nu mai vin.

Horoscop Taur


Vedeți altfel banii, îi valorificați altfel. Faceți și ceva pentru voi, cumpărați ceva pentru voi. E și Mercur acolo, Soarele intră în Casa 3, are legătură cu modul în care investiți banii. Poate începe o perioadă bună să vă plimbați.

Horoscop Gemeni

Vă invit să vă preocupați de voi! Atrageți priviri, laude, cuvinte frumoase. Bucurați-vă de voi! Ieșiți în lume. Aveți grijă însă la cheltuieli și la tendința de a arunca cu bani și pentru alții. Oameni noi, întâlniri, evenimente.

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel