EXCLUSIV  Marele actor Victor Rebengiuc, trimis la circ: Țipa întruna la mine, ea a demolat tot. ”Cine te-a învățat să faci așa? Să nu te mai văd!”

Marele actor Victor Rebengiuc dezvăluie cum au fost începuturile pe scenă și cum a fost trimis să joace la circ. 

”La începutul facultății, în primul semestru, Aura Buzescu a țipat întruna la mine, timp de câteva luni de zile. Mai mult, când am intrat la institut, îl imitam pe Beligan. Atunci, mi se părea că asta înseamnă să fii actor: să imiți un alt actor” spune Victor Rebengiuc, în cartea ”Ăsta-s eu. Victor Rebengiuc la 90 de ani”, ediția a III-a, conform unui pasaj citit de Flaviu Predescu, în emisiunea transmisă sâmbătă pe DCNews.ro și la DCNewsTV. 

Anterior, în carte, este întrebat Victor Rebengiuc despre întâlnirea cu Aura Buzescu și dezvăluie: ”Este adevărat că primele luni ale studenției au fost îngrozitoare, pentru că atunci când m-am suit pe scenă, ea a demolat tot ce învățasem la ateneele populare, urla pur și simplu la mine: Cine te-a învățat să faci așa? La revistă, la circ să te duci, să nu te văd făcând așa ceva!”. 

Flaviu Predescu a punctat, la începutul emisiunii, despre Victor Rebegiuc: ”Un genial actor, un om deosebit, joacă și acum la peste 90 de ani, pe 10 februarie împlinind 91 de ani. Este născut în 1933, cunoscut ca actor de film teatru, televiziune și voce, cu contribuții semnificative deosebit de importante în dezvoltarea teatrului și cinematografiei românești”. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel