MAI, mesaj după ce un pompier a murit când încerca să stingă un incendiu de vegetaţie: Un membru al echipajului l-a văzut căzut...

Fotografie creată de George Becker, de la Pexels
Fotografie creată de George Becker, de la Pexels

Ministerul Afacerilor Interne anunţă că un pompier a murit miercuri în timp ce lupta contra unui incendiu de vegetaţie. 

"Astăzi, un pompier argeșean a pierdut lupta cu viața în timpul intervenției pentru stingerea unui incendiu de vegetație.

În timpul misiunii, unul dintre membrii echipajului din care făcea parte l-a văzut căzut la pământ.

Imediat au fost efectuate manevrele de resuscitare.

În același timp, două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă s-au deplasat în sprijin, însă, cu toate eforturile depuse, nu au reușit sa îl readucă la viață.

Circumstanțele producerii evenimentului sunt în curs de stabilire de către organele abilitate în acest sens.

Suntem alături de familia îndurerată și le vom acorda suportul necondiționat pentru depășirea acestui moment atât de dureros pentru noi toți!

Dumnezeu să îl odihnească în pace", au scris cei de la MAI pe Facebook. 

Incendiul a avut loc lângă autostrada A1 

Este vorba despre unul dintre pompierii care au intervenit la un incendiu de vegetaţie pe autostrada A1, la kilometrul 113. 

„În scurt timp, ceilalți membri ai echipajului au început manevrele de resuscitare, iar două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă au început deplasarea spre eveniment. Echipajele medicale au preluat pacientul cu manevre de resuscitare în curs și l-au transportat la spital unde a fost constatat decesul”, a transmis ISU Argeș.

Amenzi pentru incendiile de vegetație. ISU, avertizare

ISU Dâmboviţa roagă proprietarii de terenuri agricole să manifeste responsabilitate și să ia măsuri de prevenire a evenimentelor de acest tip, deoarece pot pune în pericol culturile agricole, pădurile ori locuințele din imediata vecinătate, dar și participanții la trafic de pe drumurile naționale și județene aflate în apropiere, potrivit incomod-media.ro.

"Având în vedere tendința de creștere a numărului acestor evenimente, atragem atenția cetățenilor că, potrivit legislației în vigoare privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele de prevenire și stingere a incendiilor, efectuarea unor lucrări de ardere a resturilor vegetale fără întrunirea condițiilor legale și, respectiv, fără luarea măsurilor de evitare a propagării la construcții, depozite, culturi agricole, păduri, plantații și alte vecinătăți constituie contravenții și se sancționează cu amendă.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel