Magda Catone, la 9 ani de la moartea lui Șerban Ionescu: Nu am apucat să plâng. De Sărbători ne e cel mai dor de el

Magda Catone a vorbit despre Șerban Ionescu, la 9 ani de la moartea actorului.

Pe 21 noiembrie se împlinesc 9 ani de la moartea actorului Șerban Ionescu.

Magda Catone a povestit recent despre dorul care o macină după moartea soțului ei, regretatul actor Șerban Ionescu, dar și despre felul în care a ales să-și "mascheze" sentimentele. 

Invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, actrița Magda Catone a povestit cum decurge viața ei după dispariția lui Șerban Ionescu.

"Nu am apucat să plâng de dorul lui Șerban, mă țin tare. Comuniunea asta dintre noi e ceva ce depășește granițele lăsate de Dumnezeu. Știm că suntem împreună într-un duh. E foarte greu fără el, dar te întărește Dumnezeu și poți să treci peste asta", a declarat ea.

Mai mult, Magda Catone recunoaște că își alină dorul de soț când este alături de fiul ei, Carol, în vârstă de 26 de ani, copia fidelă a actorului.

Carol organizează, alături de mama lui, festivalul Șerban Ionescu.

"De Sărbători ne e cel mai dor de el"

"Am un băiat care îi calcă pe urme, este o prelungire a relației pe care am avut-o cu Șerban, este Scorpion ca și mine și este stâlpul casei. El este președintele asociației Șerban Ionescu, iar eu sunt directoarea Festivalului”, a povestit Magda Catone la Prima TV.

Actrița și-a amintit că Șerban Ionescu era cel care juca rolul lui Moș Crăciun pentru copiii tuturor prietenilor.

"De Sărbători ne e cel mai dor de el. Șerban era Moș Crăciun pentru că el era cel care mergea la Ducu Darie, la Tania, la Manuela Hărăbor, era moșul care aduce bucurii copiilor. Soția lui Ducu Darie i-a făcut primul costum. Apoi, s-a dus vestea și Manuela a venit cu un costum superb, și apoi lumea ne suna să vină Șerban cu darurile", a mai povestit Magda Catone.

Carol, fiul lui Șerban Ionescu, cuvinte cutremurătoare despre tatăl său

„A fost formidabil. M-am simţit foarte bine, nu mai am emoţii cum aveam la început, a fost mai uşor pentru că nu suntem la prima reperezentaţie. Mama mea este regizorul piesei şi m-a corectat de fiecare dată când am greşit. E frumos să lucrez cu ea, pentru că după repetiţii spunem bancuri. Mi-aş fi dorit să fie şi tata aici, să mă vadă, însă acesta este un subiect despre care nu vreau să vorbesc prea mult", a declarat Carol pentru Click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel