Fiul lui Șerban Ionescu, cuvinte cutremurătoare despre tatăl său

Carol, fiul regretatului actor Șerban Ionescu, a făcut câteva declarații emoționante legate de părintele său care a murit mult prea devreme.

Tănărul – care a moștenit talentul de la regretatul actor - a mărturisit care este cel mai mare regret al său. Cu puțin timp în urmă, băiatul în vârstă de 18 ani, a urcat pe scena în piesa “Noaptea ursului”, după Ignacio del Maro, regizată chiar de mama sa. Lafinalul spectacolului, tânărul a fost răsplătit cu ropote de aplauze. Deși s-a simțit minunat pe scenă, Carol a făcut o mărturisire emoționantă legată de tatăl său.

 „A fost formidabil. M-am simţit foarte bine, nu mai am emoţii cum aveam la început, a fost mai uşor pentru că nu suntem la prima reperezentaţie. Mama mea este regizorul piesei şi m-a corectat de fiecare dată când am greşit. E frumos să lucrez cu ea, pentru că după repetiţii spunem bancuri. Mi-aş fi dorit să fie şi tata aici, să mă vadă, însă acesta este un subiect despre care nu vreau să vorbesc prea mult", a declarat Carol pentru Click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel