Mădălina Bereş - Există concurenţă între noi, pentru că la Tokyo s-au calificat bărcile, nu sportivii

Canotoarea Mădălina Bereş, medaliată cu bronz la JO de la Rio de Janeiro, a declarat, joi, că în cadrul lotului de canotaj există concurenţă deoarece la Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor s-au calificat bărcile, nu şi sportivii care vor participa.

"Pregătirea pentru Tokyo merge bine, am început-o cam de o lună. Competiţia e strânsă între noi, cei de la lot, pentru că se ştie că s-au calificat bărcile la Tokyo, nu şi sportivii. Fiecare îşi doreşte să participe cu o barcă cât mai bună. Avem şanse foarte mari să calificăm şi barca de 8+1. Dar nu ne dorim doar să ducem barca acolo, ci să obţinem şi o medalie cât mai strălucitoare la Jocurile Olimpice", a spus ea.

"Până în luna decembrie ne pregătim în ţară, iar apoi mergem trei săptămâni în Italia. Sărbătorile le vom petrece acasă, iar imediat după aceea ne întoarcem pentru 4-5 luni la pregătire în Italia", a adăugat Mădălina Bereş.

În urma rezultatelor obţinute la Campionatele Mondiale de canotaj de la Linz ,România a reuşit să califice şapte echipaje la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020: dublu feminin vâsle categorie uşoară, dublu rame masculin, dublu rame feminin, dublu vâsle feminin, dublu vâsle masculin, patru rame feminin, patru rame masculin.

Mădălina Bereş alături de colegii săi din lotul olimpic de canotaj al României, împreună cu antrenorul coordonator Antonio Colamonici, preşedinta Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, şi preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, au strâns, joi, gunoaiele din pădurea de lângă lacul Snagov în cadrul unei acţiuni de igienizare.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel