Macovei: Ponta minte! Nu vrea arestarea lui Stan

macovei dece
macovei dece

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat pentru ziare.com că premierul Victor Ponta minte când spune că dorește să se voteze avizarea arestării colegului său de partid, Ion Stan, afirmațiile șefului executivului fiind ”praf în ochi” pentru ca el ”să iasă bine”.

”Respingerea avizării arestării ne arată că majoritatea USL își apără penalii - intri în Parlament să fii aparat de cercetări penale. Declarația lui Ponta că domnul Stan va fi dat afară din PSD e praf în ochii populației. Trebuia să-l determine pe Ion Stan să-și dea demisia din Parlament. E o păcăleală să iasă Ponta bine. Domnul Ponta n-a dorit arestarea lui Stan. Face declarații să spună că merge să voteze ridicarea imunității, dar minte. Una spune, alta face”, declară Monica Macovei.

Cealaltă variantă, care presupune că Victor Ponta și-a dorit cu adevărat arestarea lui Ion Stan, dar nu a fost ascultat de colegii din USL, este de asemenea, în viziunea Monicăi Macovei, ”rău pentru el”. ”Dacă n-a avut forța să impună votul pentru arestarea lui Stan, e rău pentru el”.

Camera Deputaților a respins astăzi prin vot cererea procurorilor de încuviințare a arestării preventive a lui Ion Stan. Premierul Victor Ponta a declarat că el a votat pentru arestarea colegului său de partid. Mai târziu în cursul acestei zile, deputatul a demisionat din Partidul Social Democrat, dar nu și din Parlament, beneficiind în continuare de imunitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel