Lupte între animale la Braşov, Cluj şi Sălaj. 7 persoane cercetate

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

7 persoane sunt cercetate într-un dosar de organizare de lupte între animale și operațiuni financiare în mod fraudulos, în urma unor percheziții făcute de polițiștii brașoveni în județele Brașov, Cluj și Sălaj. 

Polițiștii din Brașov au făcut, vineri, 6 percheziții domiciliare într-un dosar penal de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și organizarea de lupte între animale sau cu animale.

Perchezițiile au avut loc în județele Brașov, Cluj și Sălaj, iar ulterior 7 persoane au fost reținute. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 18 ani din județul Brașov, bănuit de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos (16 acte materiale), trei bărbați din județele Brașov, Sălaj și un cetățean sârb, precum și două femei, respectiv o tânără din județul Hunedoara și o femeie de origine cehă, persoane bănuite de organizarea de lupte între animale sau cu animale.

Ulterior, procurorul a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de 3 persoane.

4 persoane au fost prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, instanța dispunând măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de acestea, informează Poliția Brașov.

Potrivit „Monitorul de Făgăraș”, poliţiştii au surprins în flagrant o luptă între doi câini. Animalele aveau plăgi muşcate, însă oamenii legii au reuşit să le salveze la timp. 76 de câini au găsit anchetatorii acolo, scrie Mediafax.

O femeie și doi bărbați, prinși în timp ce furau catalizatorul unei mașini, în București

O femeie și doi bărbați au fost prinși în flagrant delict vineri de polițiștii din Capitală după ce au furat catalizatorul unei mașini parcate în Sectorul 3.

Potrivit Poliției Capitalei, în luna iunie au fost înregistrate mai multe plângeri cu privire la furtul unor componente auto de la mai multe mașini parcate în Sectorul 1. Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiții ar avea preocupări de natură infracțională pe linia furturilor de catalizatoare.

În urma unor investigații desfășurate de polițiști, doi bărbați și o femeie au fost prinși vineri în flagrant delict, imediat după ce, prin tăiere, au furat catalizatorul unei mașini parcate în Sectorul 3. Aceștia au fost duși la audieri și apoi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală, scrie Mediafax.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel