Lună Plină în Vărsător, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent. Conjuncția cu Saturn, vești neplăcute

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Lună Plină de azi nu este o Lună Plină simplă, ci foarte încărcată și destul de nesigură. Luna reprezintă interiorul nostru, armonia noastră interioară, fiind în conjuncție cu Saturn, respingem ceva.

Această Lună Plină din data de 12 august 2022 aduce în atenția noastră un moment prielnic ruperii, detașării, renunțării, abandonului. De fapt, oamenii care se nasc cu Luna în Vărsător sunt expuși unui mediu instabil emoțional. Acest aspect vine la pachet cu un mediu instabil emoțional. Oamenii cu Luna în Vărsător, când apar emoțiile sau atașamentele, se rup. Semnele cele mai afectate vor fi Taurul, Leul, Scorpionul și Vărsătorul. Aceștia se vor confrunta cu momente de tipul: „gata, până aici!”. 

Saturn reprezintă timpul și de multe ori ne e greu să facem pace cu el. Saturn este următoarea planetă după Jupiter, îl reprezintă pe Cronos, este dur, exigent, nu îi plac copiii, nu îl poți îndupleca, nu îi pasă de lacrimile tale și nu îl miști cu nimic. 

Pot apărea evenimente imprevizibile, oameni neașteptați, desigur valențele pot fi pozitive sau negative, precum ale oricărui aspect din astrologie. Faptul că această Lună Plină este mai „întunecată” în simbolismul său, este și din cauza faptului că se petrece pe cuspida casei 8. La nivel personal, poate reprezenta închiderea unui ciclu, faptul că poate că dorești, în sfârșit, să te rupi de postura de victimă. Însă, nu va fi o rupere prea ușoară, căci procesul de acceptare și de vindecare poate să doară mai rău decât durerea în sine. Astrologul Daniela Simulescu: „vindecarea doare câteodată mai mult decât rana”. Faptul că este vorba de data aceasta despre o conjuncție între Saturn și Lună, înseamnă că avem de-a face cu unul dintre cele mai grele aspecte din astrologie. Oamenii care au acest aspect în astrogramă s-ar putea confrunta cu episoade depresive.

Previziuni pentru fiecare zodie / ascendent 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Luna Plină se petrece pe casa a 11-a, maturizează-te, nu mai pierde timpul. Timpul trece, oamenii se mai schimbă, poate nu îți mai fac bine cei din jurul tău, poate că trebuie să îți dai seama că ar fi bine să pui niște limite. E cazul să te detașezi de anumiți oameni, să vezi mai obiectiv. Legat de planurile de viitor, trebuie să ai mare grijă tot la oamenii alături de care umbli, cine te înconjoară.

Taur/ Ascendent în Taur

Luna Plină e în casa a 10-a, pentru unii dintre voi s-ar putea să vină cu o revelație cruntă, oamenii puși pe anumite poziții nu au timp de voi, au alte responsabilități, nu trebuie să luați nimic personal la muncă. Serviciul e serviciu. Deviza voastră ar putea fi: „fie îmi schimb atitudinea, fie îmi schimb jobul”.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Ce a fost corect până acum, s-ar putea să nu mai fie de acum încolo. Ați tot zis „așa trebuie”, „așa am făcut până acum”. Mi-am gestionat atât de multe momente în viață prost pentru că așa m-a învățațt societatea. Pentru cei care susțineți examene, nu e foarte plăcut. S-ar putea fi fugit de alte păreri.

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel