EXCLUSIV  Lună Plină în Balanță. Ce se întâmplă pe 28 martie e important. Cinci ZODII, mesaje de neratat!

Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels

Pe 28 martie, la ora 22.00, are loc o Lună Plină în Balanță. Despre acest subiect, Daniela Simulescu, astrolog, a realizat o emisiune specială la DCNewsTV.

„Lună Plină în Balanță de pe 28 martie ne vorbește despre negocieri. Pentru că Soarele și Venus fac o conjuncție cu Chiron, vom avea și neplăceri sau pierderi, până când vom reuși să ajungem la un numitor comun. Balanța își dorește diplomație și să aplaneze conflicte. Veți consuma multă energie zilele acestea să vă înfrânați furia, să țineți totul sub control”, a spus Daniela Simulescu. „Până la urmă, Balanța își dorește acel moment de win-win, în care ambele părți să fie cât de cât mulțumite”, a subliniat Daniela Simulescu.

„Luna Plină se petrece în jurul orei 22.00. Are un ascendent în Scorpion. Când vorbim despre Scorpion, vorbim despre criză, transformare, regenerare. (...) Ascendentul în Scorpion transmite: mai gândiți-vă la ce puteți să schimbați. Fiți onești unul cu celălalt. Scorpionul vorbește și despre nevoia de control. (...) Lună Plină are legătură și cu iubirea pentru noi și pentru ceilalți. Marte, care este guvernatorul Lunii Pline, se află în Gemeni. Marte în Casa 8 presupune o atenție la intimitate. Dacă vreți ca relația să se vindece, să funcționeze, e nevoie de multă onestitate. Descoperiți-vă și arătați-vă omului iubit cum sunteți de fapt. Se va realiza o conexiune autentică între voi. Nu vă mai raportați la relațiile din jurul vostru, ci gândiți-vă la voi”, a spus Daniela Simulescu. 

„Luna Plină face aspecte minunate. Este un moment bun să vindecăm din relații. E nevoie de comunicare. V-aș ruga să fiți atenți și la nevoile copiilor. Vorbiți altfel cu ei, coborâți la nivelul lor”, a mai spus astrologul. 


Luna Plină în Balanță, efecte pentru zodii

Berbec - Este ceva ce nu îți convine în zona relațională. Te gândești, analizezi, meditezi, enervezi, dar hai că e bine, dar hai că nu e bine. Poate mulți veți decide să schimbați ceva.

Gemeni - Luna Plină se petrece în Casa 5. Vedeți câtă dedicare trebuie oferită copiilor. Dacă nu aveți copii, vedeți cât timp acordați vouă și cât celorlalți. Din dorința de a nu spune nu, s-ar putea să vă neglijați. 

Balanță - S-ar putea să vă puneți într-o ipostază de a aștepta să facă ceilalți pentru voi. Nu știți ce să faceți zilele acestea. Nu este neapărat rău, dar o să dați prea multă putere celorlalți. 

Scorpion - Ce obicei pe care îl aveți vă face rău? Ce poate fi schimbat din rutină? Îndrăzniți să vedeți diferit viața și căutați sprijin.

Săgetător - Luna Plină se petrece în Casa 11. Vreți să vă bucurați de viață, să petreceți, să vă plimbați. 

Daniela Simulescu, emisiune la DCNewsTV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel