EXCLUSIV  Lună Nouă în Rac 2021, horoscop special. Poți obține acele lucruri la care visezi de multă vreme!

Foto Pexels
Foto Pexels

O Lună Nouă în Rac va avea loc pe 10 iulie 2021.   

„Luna Nouă în semnul Racului de pe data de 10 iulie îți transmite un mesaj prioritar: acela că trebuie să înveți să fii propria mamă. Să știi să te hrănești, atât fizic, dar și emoțional. Să îți găsești locul și să îți construiești un acasă interior, la care să te întoci de fiecare dată când îți va fi greu”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Luna Nouă în Rac aduce o nevoie de a seta intenții și de a începe lucruri noi. Poate că este un moment în care începi chestii noi. Avem Luna Nouă în Rac, pe 10 iulie, la 4:17. Luna Nouă este momentul în care Soarele și Luna, cei doi aștrii primordiali din punct de vedere astrologic, sunt în conjuncție, sunt unul lângă altul. Când nu se vede luna pe cer deloc, e momentul în care avem Luna Nouă. De data aceasta avem Luna Nouă în Rac. Este un moment propice pentru a dezvolta tot ceea ce ține de această energie. Atunci când vorbim de Rac, vorbim în primul rând de mamă, familie, concepere, naștere, despre tot ce înseamnă casă, cămin, despre tot ce înseamnă siguranță, romantism, emoție, fragilitate, vulnerabilitate. Vorbim despre nevoia de a avea o plasă de siguranță, nevoie de a ne apăra pe cei dragi. (...)  Atunci când vorbim de această Luna Nouă în Rac, vorbim despre ideea de a ne fi propria mamă. Sunt momente în viață în care noi trebuie să ne fim propria mamă, să avem grijă de noi”, a mai spus Daniela Simulescu.

„Cu Luna Noua în Rac, este bine să vă reconectați cu familia. (...) Pe Luna Noua în Rac vă puteți gândi și la un cont de economii”, a mai spus Daniela Simulescu. 

„E un Jupiter în Pești destul de bine aspectat, care trimite semnale bune Lunii Noi în Rac. Pentru cei care își doresc să se mute cu serviciul, să-și găsească un alt loc de muncă, este o perioadă uimitoare! Pentru cei care doresc o familie, să-și pună această intenție. Nu căutați o persoană care să vă umple golul din suflet. Încercați să vă dați seama unde e problema. Aveți grijă de voi, acordați-vă timp, atenție, bucurie. Intenții de familie, dragoste, casă, onestitate!”, a mai spus Daniela Simulescu. 

VIDEO cu emisiunea Danielei Simulescu de la DCNewsTV:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel